MlKl pisze:Nie stać nas na taki poziom socjalizmu, jaki sobie zaprowadziliśmy. I nie jest winą polityków, że nie starcza na leczenie wszystkich. Ich winą jest to, że obiecali leczyć wszystkich za darmo i na wszystko.
Miki litości, jak nie ma pieniedzy na ludzi to na co jest? Na kretyński ipn, pomniki i inne głupoty z których nic nie wynika?
No bez jaj, kiedyś wpadł mi do oka opiłek ze szlifierki, pojechałem do przychodni i czekałem na korytarzu a międzyczasie przyszło 2 strażników więziennych (jeden to mój kolega z wojska) z aresztowanym i oni weszli poza kolejką. Czy to jest normalny kraj?
Moja mama będąc w szpitalu aby obejrzała TV to musiała wrzucić kilka zł, a czy więżniowie też muszą?
Renty pijakom co nigdy nie pracowali też się rozdaje na lewo i jest ok, i mógłbym kilka jeszcze przykładów podać ale mi się nie chce.
To jest dno.
[ Dodano: 2013-09-15, 19:51 ]
markcomp77 pisze:Twój ojciec zachorował o złej porze roku...
Mój ojciec miał zdiagnozowanego raka nerki w zimie (2012)....
szczęśliwie to Warszawie... i na początku roku udało się przeprowadzić operację....
jednak kasa w szpitalu się skończyła w drugiej połowie roku 2013 i nawet wizyta diagnostyczna jest problemem...
Cieszę się że kolejny argument za super państwem.