Podparcie konikiem - kiedy?
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
prosze z szacunkiem do innych na tym forum . cos mi tu smierdzi zresza od ciebie przekretem. i szczeniactwem. pisales ze 10 lat pracujesz na tych sprzetach a w avatarze pisze ze masz 25 lat wiec czyzbys robil od 15 roku zycia. troche jestes dla mnie bajkowy i kolorowy. a wiec z szacunkiem do innych . z tego co patrze to skoti zna sie na rzeczy czego nie mozna powiedziec o twoich przechwałkach. Jak ci nie pasuje forum i klimat to nikt cie nie trzyma.
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
chciałbym wtrącić swoje trzy grosze, i mysle że jeśli ja zastanawiał się trzy razy nad robotą aby przypadkiem czegoś źle nie wytoczyć to bym na chleb nie zarobił, co nie znaczy żeby robić coś bezmyślnie. Poprostu głowa na karku ,rece na sterowniku ,oczy na detalu , no i oczywiście dobry refleks [powinno wystarczyć aby zminimalizować potencjalne zagrożenie]
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Może nie na temat, (tymbardziej że nie jestem mechanikiem) ale razi mnie taka forma konwersacji. W związku z tym proponuje zmienić adres forum na www.bluzgi.info.pl
-
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Podparcie koniem - a gdzie podtrzymka?
Witam,
Moze ja tez wtrace swoje trzy grosze....
Ktos tu sugerowal ze nie da sie splanowac czola jak jest podparcie konikiem. A co z podrzymka? Przeciez gosciu moze podeprzec najpierw klem, splanowac ile sie da ( aby nie uszkodzic kla
) zatoczyc pod podtrzymke i w niej podeprzec. Pozostaje tylko dokonczyc planowanie i popawic nakielek. Od tej pory to juz gosciu pracuje w kle i w miekkich szczekach, na dodatek krotko zatoczonych - a wiec wszelkie toczenie wdluzne bedzie juz bezpieczne, a co najwazniejsze bicia beda ok.
Do tego wszystkiego warunek jest jeden: Maszyna musi miec podtrzymke
.
Pozdrawiam
Moze ja tez wtrace swoje trzy grosze....
Ktos tu sugerowal ze nie da sie splanowac czola jak jest podparcie konikiem. A co z podrzymka? Przeciez gosciu moze podeprzec najpierw klem, splanowac ile sie da ( aby nie uszkodzic kla

Do tego wszystkiego warunek jest jeden: Maszyna musi miec podtrzymke

Pozdrawiam
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<
-
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Przeciez napisalem, ze warunkiem jest podtrzymka, nie?
A jak nie ma podtrzymki, to nalezy uwazac co sie robi i nie przesadzac z parametrami.
A jak jest duza seria to zawsze mozna znalezc odpowiedniejsza maszyne, ktora jednak ma co trzeba.
A jak nie, to sie nie bierze takiej roboty.....
A jak nie ma podtrzymki, to nalezy uwazac co sie robi i nie przesadzac z parametrami.
A jak jest duza seria to zawsze mozna znalezc odpowiedniejsza maszyne, ktora jednak ma co trzeba.
A jak nie, to sie nie bierze takiej roboty.....
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<