Podłączenie krańcówek home i limit

Dyskusje dotyczące działania obsługi programu PikoCNC

bartekn86
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 375
Rejestracja: 30 kwie 2018, 20:24
Lokalizacja: Radzionkow
Kontakt:

Re: Podłączenie krańcówek home i limit

#11

Post napisał: bartekn86 » 28 sie 2018, 08:45

potek74 pisze:
27 sie 2018, 22:51
Bartekn86 czy może ty stosujesz u siebie te czujniki, jeżeli tak to jak się sprawują?
kupiłem, leżą, nie długo dam znać jak to z nimi jest, czy na zegar idzie bazować na nich ;-)




marcizak
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 4
Rejestracja: 16 lut 2019, 00:18

Re: Podłączenie krańcówek home i limit

#12

Post napisał: marcizak » 19 paź 2019, 21:13

Tutaj cosimo podpowiada, jak wspólnie podłączyć krańcówki Home i Limit
pikocnc-v-4-0-i-obsluga-plc-t69643.html


Darek05
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 167
Rejestracja: 06 wrz 2007, 23:18
Lokalizacja: Wodzisław Śl.

Re: Podłączenie krańcówek home i limit

#13

Post napisał: Darek05 » 19 paź 2019, 22:38

Yarec pisze:
27 sie 2018, 22:15
albo "limit" albo "home",
potek74 pisze:widziałem film na yt gdzie
jedna baba drugiej babie montowała w d... grabie. :lol:
Czym podyktowany jest taki warunek ?, Ja mam Home i Limit na tych samych krańcówkach.
:D Pozdrawiam DAREK
O0O0O0O0O0O0O0O0O

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „PikoCNC”