Plik konfiguracyjny ploter alphatech

Dyskusje dotyczące działania obsługi programu cncGraf

Autor tematu
stiwix
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 4
Rejestracja: 21 sie 2017, 18:46
Lokalizacja: żywiec

Plik konfiguracyjny ploter alphatech

#1

Post napisał: stiwix » 20 paź 2017, 08:31

Witam,
mam ogromną prośbę, posiadam frezarkę alphatech young 1020, padł mi komputer i wszystko poszło... razem z plikiem konfiguracyjnym, oprogramowanie cncGraf lite, jeśli ktoś może przesłać w/w plik będę bardzo wdzięczny.

Już mam firma uporała się z tym szybko, także temat nie aktualny, chyba że ktoś potrzebuje;)



Tagi:


darecki6263
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1
Posty: 22
Rejestracja: 24 sty 2018, 16:49

Re: Plik konfiguracyjny ploter alphatech

#2

Post napisał: darecki6263 » 24 lut 2018, 10:18

i jak ci maszyna służy?warta zakupu


Autor tematu
stiwix
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 4
Rejestracja: 21 sie 2017, 18:46
Lokalizacja: żywiec

Re: Plik konfiguracyjny ploter alphatech

#3

Post napisał: stiwix » 21 sie 2018, 17:41

Po pół roku ale lepiej późno niż wcale, tak jak na razie z frezarką nie ma problemu jeszcze nie było awarii, szkoda tylko że maksymalna prędkość to tylko 3,5m/min.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „cncGraf”