plik .cnc i .pla

Tutaj prosze umieszczać rysunki, kody i inne prace, które można wykonać na maszynie CNC

Autor tematu
pura11
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 8
Rejestracja: 23 sie 2007, 20:09
Lokalizacja: wagrowiec

plik .cnc i .pla

#1

Post napisał: pura11 » 07 wrz 2011, 00:25

Witam.Panowie mam problem programy napisane z rozszerzeniem cnc lub pla da sie przerobic na dxf lub dwg.Dzieki



Tagi:


ddgr
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 9
Rejestracja: 27 lut 2011, 10:55
Lokalizacja: Istebna

#2

Post napisał: ddgr » 07 wrz 2011, 18:02

W autocadzie, dość prosto to można zrobić, za pomocą eksportowania plików.
Opis tutaj:http://www.chiefarchitect.com/support/d ... qNumber=13


Autor tematu
pura11
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 8
Rejestracja: 23 sie 2007, 20:09
Lokalizacja: wagrowiec

#3

Post napisał: pura11 » 07 wrz 2011, 22:11

Dzięki.Ale ale nadal jest problem AutoCAd nie widzi tych katalogów.Może jakaś podpowiedz.pozdrawiam

Awatar użytkownika

Bri
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 797
Rejestracja: 21 maja 2009, 07:31
Lokalizacja: Ruda Śląska

#4

Post napisał: Bri » 08 wrz 2011, 09:25

pura11 pisze:Witam
Siemanko
pura11 pisze:Panowie mam problem
ale jaki?
pura11 pisze:programy napisane z rozszerzeniem cnc lub pla da sie przerobic na dxf lub dwg
to chyba dobrze że się da przerobić?
pura11 pisze:Dzieki
nie ma za co
pura11 pisze:Ale ale nadal jest problem
ale jaki?
pura11 pisze:AutoCAd nie widzi tych katalogów
może katalogi są ukryte/systemowe?
Obrazek
Modelowanie 3D, szkolenia Autodesk Inventor

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „DXF, NC, HPGL, itp”