Plazma

Dyskusje na temat przecinarek plazmowych i gazowych sterowanych numerycznie.

Autor tematu
Zakapior z Biesów
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 2
Posty: 37
Rejestracja: 21 lis 2020, 08:29
Lokalizacja: Bieszczady
Kontakt:

Plazma

#1

Post napisał: Zakapior z Biesów » 28 lis 2020, 18:41

Co sądzicie o tym sprzęcie? Pozdrawiam




Awatar użytkownika

bartuss1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 7451
Rejestracja: 05 kwie 2006, 17:37
Lokalizacja: Kędzierzyn - Koźle
Kontakt:

Re: Plazma

#2

Post napisał: bartuss1 » 28 lis 2020, 19:31

no tnie cos tam
stol wodny jakby mniej wymagajacy by był


r955
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 154
Rejestracja: 22 lis 2007, 20:59
Lokalizacja: Mrągowo

Re: Plazma

#3

Post napisał: r955 » 28 lis 2020, 22:48

jaki koszt takiego sprzetu?


Autor tematu
Zakapior z Biesów
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 2
Posty: 37
Rejestracja: 21 lis 2020, 08:29
Lokalizacja: Bieszczady
Kontakt:

Re: Plazma

#4

Post napisał: Zakapior z Biesów » 29 lis 2020, 10:51

r955 pisze:
28 lis 2020, 22:48
jaki koszt takiego sprzetu?
Nie wiem, wyślę zapytanie i dam znać :roll:


r955
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 154
Rejestracja: 22 lis 2007, 20:59
Lokalizacja: Mrągowo

Re: Plazma

#5

Post napisał: r955 » 29 lis 2020, 12:03

Ok, dzięki :)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Przecinarka Plazmowa CNC, Gazowa”