PikoPWM + falownik HYUNDAI

Dyskusje dotyczące działania obsługi programu PikoCNC

bartekn86
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 6
Posty: 100
Rejestracja: 30 kwie 2018, 20:24

Re: PikoPWM + falownik HYUNDAI

#21

Post napisał: bartekn86 » 01 maja 2018, 16:46

4.28 te najnowsze co tam było.... hm...



Tagi:

Awatar użytkownika

mitek
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2
Posty: 738
Rejestracja: 09 cze 2009, 22:06
Lokalizacja: k/Krakowa
Kontakt:

Re: PikoPWM + falownik HYUNDAI

#22

Post napisał: mitek » 02 paź 2019, 14:29

Który dokładnie styk zwarliście do masy przy tym PWM ? przy zasilaniu czy ten oznaczony PWM ?

mmmm

Podłączyłem wszystkie styki oznaczone "-" do masy obudowy i tak dalej ale faluje nadal. na falowniku skaczą herce....
Coś jest niemożliwe do czasu... gdy przyjdzie ktoś kto nie wie że jest to niemożliwe i to zrobi :-D


RobWan
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 11
Posty: 1426
Rejestracja: 17 paź 2004, 20:49
Lokalizacja: Swarzędz
Kontakt:

Re: PikoPWM + falownik HYUNDAI

#23

Post napisał: RobWan » 02 paź 2019, 15:36

A próbowałeś sposobu, który pokazałem na początku wątku?
Kondensator równolegle do wejścia.

Robert

Awatar użytkownika

mitek
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2
Posty: 738
Rejestracja: 09 cze 2009, 22:06
Lokalizacja: k/Krakowa
Kontakt:

Re: PikoPWM + falownik HYUNDAI

#24

Post napisał: mitek » 02 paź 2019, 16:35

Jeszcze nie muszę spróbować właśnie tego tylko nie mam nic na stanie czy one mogą mieć inne pojemności niż to co proponujesz czy jest on jakoś tak dobrany że ma działać.
Coś jest niemożliwe do czasu... gdy przyjdzie ktoś kto nie wie że jest to niemożliwe i to zrobi :-D


RobWan
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 11
Posty: 1426
Rejestracja: 17 paź 2004, 20:49
Lokalizacja: Swarzędz
Kontakt:

Re: PikoPWM + falownik HYUNDAI

#25

Post napisał: RobWan » 02 paź 2019, 19:58

Wziąłem jaki miałem pod ręką. W granicach nF.

Robert

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „PikoCNC”