PikoCNC z ATC

Dyskusje dotyczące działania obsługi programu PikoCNC

Michal3013
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 2
Posty: 48
Rejestracja: 25 maja 2020, 07:14

Re: PikoCNC z ATC

#11

Post napisał: Michal3013 » 19 wrz 2022, 15:43

Witajcie , posiada ktoś z was maszynę z magazynkiem liniowym i piko?

Mial bym kilka pytań.

Michał



Awatar użytkownika

Zienek
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 3640
Rejestracja: 13 gru 2008, 19:32
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Re: PikoCNC z ATC

#12

Post napisał: Zienek » 20 wrz 2022, 21:57

To zadaj je proszę tutaj publicznie. Na forum.


Michal3013
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 2
Posty: 48
Rejestracja: 25 maja 2020, 07:14

Re: PikoCNC z ATC

#13

Post napisał: Michal3013 » 20 wrz 2022, 23:28

Ok:
Jakie zmiany trzeba wprowadzić w PLC i w jakie sloty wpiąć przewody od cewek?

W kontrolerze w zakładce od atc mamy tylko jeden slot podany do ustawienia. Jak w przypadku karuzeli, jak mam magazynek liniowy muszę ustawić pozycję każdego slotu.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „PikoCNC”