Photoworks Display State
-
Autor tematu - Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 2
Photoworks Display State
Jak mogę wyłączyć PDS? Wyświetlają mi się wszystkie krawędzie i nie mogę tego zmienić w żaden sposób.
- Załączniki
-
- Problem_crop.jpg (26.79 KiB) Przejrzano 569 razy
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
Display state to z ang. stan wyświetlania. Są to takie konfiguracje wyglądu i tam można je dodawać i modyfikować, a w drzewie są pokazane tylko nazwy - po kliknięciu prawym na nazwie pliku można określić, co jest składową pozycji.
Drugiego pytania nie rozumiem, no widoczne są krawędzie bo jest aktywny tryb cieniowany z krawędziami - a jakie ma być "poprawne wyświetlanie"?
Drugiego pytania nie rozumiem, no widoczne są krawędzie bo jest aktywny tryb cieniowany z krawędziami - a jakie ma być "poprawne wyświetlanie"?
Paweł Kęska
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
Wiesz co to jest Display a nie wiesz co to PhotoWorks display? To jest dokładnie to samo, więc chyba nie wiesz co to jest. PhotoWorks to program do renderingu, który był częścią SW do wersji 2010, obecnie jest zastąpiony przez PhotoView360.
Jaki tryb? Przełączasz się pomiędzy konfiguracjami Dispay state i nic się nie zmienia? Nie rozumiem, co chcesz osiągnąć...jzagaja pisze:Niezależnie jaki tryb wyświetlania włączę nic się nie zmienia. Nie wiem co robić?
Paweł Kęska
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl