Ostatni post tego samego autora dopisuje sie do poprzedniego
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 3
Ostatni post tego samego autora dopisuje sie do poprzedniego
Troche jest dziwne na tym forum że nie aktualizuje sie temat po dopisaniu ostatniego posta tego samego autora.
Problem jest wtedy jak ktoś chce uzyskać jakąś pomoc, a jego temat dalej tkwi gdzieś na szarym końcu, zamiast wskoczyć na góre pierwszej strony.
Trzeba czekać az ktoś przypadkiem odczyta post i sie dopisze.
Ogólnie forum bardzo mi sie podoba ale jast mało elastyczne.
Zoltar
Problem jest wtedy jak ktoś chce uzyskać jakąś pomoc, a jego temat dalej tkwi gdzieś na szarym końcu, zamiast wskoczyć na góre pierwszej strony.
Trzeba czekać az ktoś przypadkiem odczyta post i sie dopisze.
Ogólnie forum bardzo mi sie podoba ale jast mało elastyczne.
Zoltar
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
jesli by bylo tak jak mowisz to kazdy by pisal pierdoly aby tylko jego temat znalazl sie na gorze. skoro nikt tobie nie pomogl to albo:
1. nie znaja odpowiedzi na zadane pytanie
2. nie maja ochoty tobie pomagac bo:
- jestes studentem i przyszedles po gotowca
- spamujesz
reszte sam sobie dopisz. pozdrawiam
- spamujesz

- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
A skąd ta pewność, że KAŻDY by tak robił? Bo ja np. tak robić nie zamierzam. Nie mierz innych własną miarką.Draco pisze:jesli by bylo tak jak mowisz to kazdy by pisal pierdoly aby tylko jego temat znalazl sie na gorze.
3. ktoś może znać odpowiedź, ale nie ma czasu aby ją pisaćDraco pisze: skoro nikt tobie nie pomogl to albo:
- spamujesz
4. ktoś może znać odpowiedź, ale mu się zwyczajnie nie chce odpowiadać
5. ktoś kto zna odpowiedź i ma dużo czasu i ochoty aby jej udzielić, może przeoczyć, lub świadomie pominąć wybrany wątek dyskusji
-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu
-nie, nie jesteś synu
-
- Lider FORUM (min. 2000)
post najnowszy na górze - to się da zrobić, ale jest bardzo niewygodne. Zazwyczaj w forach tematycznych jest tak, że ważny jest przebieg dyskusji w wątku. Zmieniając (najnowsze na początku) powodujemy, że chcąc zapoznać się z przebiegiem dyskusji musisz forum czytać "od tyłu". Poza tym temat czy pytanie ląduje wówczas daleko i jak tu prowadzić na temat dyskusję?
Wielce nieprzemyślana propozycja.
Z drugiej strony nie powinno się wiecznie ciągnąć wątków. Najbardziej denerwuje mnie na wszystkich forach "to ja się podłączę" i tu ktoś zupełnie zmienia temat wątku. Czemu nie chce założyć swojego - nie wiem.
Niech zostanie, jak jest.
Wielce nieprzemyślana propozycja.
Z drugiej strony nie powinno się wiecznie ciągnąć wątków. Najbardziej denerwuje mnie na wszystkich forach "to ja się podłączę" i tu ktoś zupełnie zmienia temat wątku. Czemu nie chce założyć swojego - nie wiem.
Niech zostanie, jak jest.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Ja mam małą propozycje. Nie wiem jak to jest technicznie możliwe
Jeśli ktoś założy temat i dopisuje za każdym razem do poprzedniego posta, to niech dopisuje ale np przez miesiąc, dwa. Po tym upływie niech już nie dopisuje tylko niech się pojawia jako nowy post.
Na swoim przykładzie mnie taka sytuacja jak mam lekko zniechęca do pokazywania osiągnięć i postępów
. Ale pokazuje bo mnie to cieszy
Wydaje mi się że nie spamuje w swoim temacie... Pokazuje postępy ale za każdym razem dopisuje
Nie chodzi mi o to aby temat był "popularny" tylko o to żeby skończyć maszyne
A bez Was będzie ciężej...
Pozdrawiam
Piotrek

Jeśli ktoś założy temat i dopisuje za każdym razem do poprzedniego posta, to niech dopisuje ale np przez miesiąc, dwa. Po tym upływie niech już nie dopisuje tylko niech się pojawia jako nowy post.
Na swoim przykładzie mnie taka sytuacja jak mam lekko zniechęca do pokazywania osiągnięć i postępów

Pozdrawiam
Piotrek
-
olepiotr pisze:Ja mam małą propozycje. Nie wiem jak to jest technicznie możliwe![]()
Na swoim przykładzie mnie taka sytuacja jak mam lekko zniechęca do pokazywania osiągnięć i postępów. Ale pokazuje bo mnie to cieszy
![]()
Wydaje mi się że nie spamuje w swoim temacie... Pokazuje postępy ale za każdym razem dopisuje
Nie chodzi mi o to aby temat był "popularny" tylko o to żeby skończyć maszyne
A bez Was będzie ciężej...
Pozdrawiam
Piotrek
Też chciałbym żeby to było zmienione, niektóre posty umierają a są dość ciekawe, autor dokładając coś od siebie nie jest w stanie wyciągnąć posta na wierzch.
-
- Posty w temacie: 2
rozwiązaniem może być założenie sobie drugiego profilu i nim odświeżanie tematu np. dodajac jakaś fotke powstającej maszyny...
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -