Oprogramowanie CAM 2.5 - 3 osi


Autor tematu
tony485
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 1
Posty: 31
Rejestracja: 06 paź 2012, 21:19
Lokalizacja: bydgoszcz

Oprogramowanie CAM 2.5 - 3 osi

#1

Post napisał: tony485 » 28 maja 2020, 18:37

Szukam w miarę dobrego i nie drogiego oprogramowania CAM do obsługi plotera w 2.5 osi lub 3 osi . Proszę o jakieś propozycje najlepiej z cenami . Z góry dziękuje



Awatar użytkownika

drzasiek90
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 320
Rejestracja: 25 kwie 2016, 11:58
Lokalizacja: Jodlowa
Kontakt:

Re: Oprogramowanie CAM 2.5 - 3 osi

#2

Post napisał: drzasiek90 » 28 maja 2020, 20:11

Zobacz sobie estlcam. Łatwo tworzysz postprocesor, obsługa banalna, jest też wersja po polsku i do tego jest prawie za darmo.


Pneumokok
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 725
Rejestracja: 28 gru 2009, 15:56
Lokalizacja: Miasto nieudaczników

Re: Oprogramowanie CAM 2.5 - 3 osi

#3

Post napisał: Pneumokok » 29 maja 2020, 21:40

Zobacz fusion 360. Dla starupów i małych firm za darmo i jest bardzo popularny na tym forum więc jest gdzie szukać pomocy jak będziesz miał pytania.
Jeżeli pomogłem kliknij pomógł :)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólne dyskusje na temat oprogramowania CAD/CAM”