Nóż tangensowy

Nóż tangensowy

Dyskusje dotyczące działania obsługi programu PikoCNC

Zgłoszenia konkursowe


Autor tematu
arek947
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 5
Rejestracja: 02 mar 2008, 21:46
Lokalizacja: bełchatów

Nóż tangensowy

#1

Post napisał: arek947 » 26 paź 2018, 20:49

Witam
Znalazłem tak wzmiankę w opisie ( Dodano tryb pracy programu dla noża tangensowego )
czy mógł by mi ktoś powiedzieć gdzie to znaleźć w Piko bo ja nic takiego nie widzę.
może ktoś wie gdzie tego szukać ?
pozdrawiam



Zgłoszenia konkursowe


RobWan
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1332
Rejestracja: 17 paź 2004, 20:49
Lokalizacja: Swarzędz
Kontakt:

Re: Nóż tangensowy

#2

Post napisał: RobWan » 26 paź 2018, 22:38

Do tego jest osobny interfejs. Którego nie ma. :-)
Pewnie jest, ale trzeba się przypomnieć. :-)

Robert


Autor tematu
arek947
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 5
Rejestracja: 02 mar 2008, 21:46
Lokalizacja: bełchatów

Re: Nóż tangensowy

#3

Post napisał: arek947 » 27 paź 2018, 09:03

Dzięki Robert
Więc trzeba pisać do cosimo żeby dostać taki interface
może cosimo wrzucił by na forum wtedy nie trzeba by mu głowy zawracać ?


RobWan
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1332
Rejestracja: 17 paź 2004, 20:49
Lokalizacja: Swarzędz
Kontakt:

Re: Nóż tangensowy

#4

Post napisał: RobWan » 27 paź 2018, 09:40

Interfejs miał być dodany do innych, które już są w Piko.
I ten nóż jest aktywny, nie wleczony.

Robert

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „PikoCNC”