Nowa wersja błąd?

Dyskusje dotyczące działania obsługi programu PikoCNC
Awatar użytkownika

Autor tematu
wiesiuch
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 173
Rejestracja: 06 lut 2011, 18:38
Lokalizacja: Jordanów

Nowa wersja błąd?

#1

Post napisał: wiesiuch » 02 mar 2013, 18:45

Jak w najnowszej wersji piko przesunąć pracę? Czy macie też ten problem?
Dawniej robiło się to shift+miarka .W tej wersji nie mogę tego zrobć.



Tagi:

Awatar użytkownika

cosimo
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 569
Rejestracja: 21 maja 2008, 10:02
Lokalizacja: Damasławek

#2

Post napisał: cosimo » 03 mar 2013, 08:32

W nowej wersji zmieniono to, jest SHIFT+CTRL+miarka.

Awatar użytkownika

Autor tematu
wiesiuch
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 173
Rejestracja: 06 lut 2011, 18:38
Lokalizacja: Jordanów

#3

Post napisał: wiesiuch » 04 mar 2013, 21:08

cosimo pisze:W nowej wersji zmieniono to, jest SHIFT+CTRL+miarka.
Bez komentarza :oops:

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „PikoCNC”