No z makity mam szlifierkę i wiertarkę udarową i jestem bardzo zadowolony. Oglądałem boscha i makitę i jak będę kupował to jeszcze raz je obejrzę z bliska. A jak mam kilka wierteł z chwytem cylindrycznym to na adapterze z uchwytem da się nimi dobrze wiercić w betonie??
Bo kurczę ten uchwyt wymienny jest bardzo fajny ale bez vatu to różnica ~150PLN. Jeżeli bym kupował to tylko z zestawem wierteł SDS i dłut makity więc nie wiem czy warto dopłacać. Co Panowie myślicie?
Młot udarowy.. Co kupić??
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
też kupiłem milwauki bo miał być sprzęt nie do zajechania radio budowlane drugi raz na naprawie młlot ph30x power najmocniejszy z młotowiertarek własnie się uchwyt wyrobił po roku używania i pan w serwisie powiedział ze nie podlega gwarancji kurde taki sprzęt hitachi mi wytrzymał trzy lata a tu trzy razy taka cena i klops teraz wybrał bym makite mam szlifierke kątową 125 nie do zajechania zakładam dwie tarcze do betonu i robię rowki pod kable czasami grubo jest na niej gipsu pyłu i betonu i nic się z nią nie dzieje
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Re: Młot udarowy.. Co kupić??
Witam ja mam do sprzedania mlot orar wiertla sds makity moze sie dogadamy jak nie zakupiles jeszcze moje gg 44281178spawacz21 pisze:Witam. Przymierzam się do zakupu jakiegoś młotka takiego niedużego. Żeby wiercić wiertłem sds i trochę pokuć. Cena jaką mogę przeznaczyć to max 200zł. Wiem, że to mało i pewnie w tej kasie tylko euroteca kupie, ale może polecicie coś innego. Aha i jeszcze jedno pytanko. Czy młotowiertarki z silnikiem pionowym, są mocniejsze od tych z silnikiem usytuowanym poziomo? Czy te z poziomym słabiej kują? Dziękuję i pozdrawiam. Maszynka do użytku domowego. Nie żadna profeska. Tylko prace przydomowe.
myszka76