Mastercam - proste zlecenie


Autor tematu
kiryk
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 2
Rejestracja: 03 lut 2007, 10:08
Lokalizacja: Białystok

Mastercam - proste zlecenie

#1

Post napisał: kiryk » 14 mar 2007, 07:50

Witam
Potrzebuję osobę pracującą na Mastercamie do zrobienia bardzo prostego projektu - mianowicie dodania prostej grafiki na gotowy model.
Sprawa jest bardzo pilna więc zainteresowanych prosiłbym o kontakt na prezes@krkochrona.com
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Karol



Tagi:


RAJMUND
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 210
Rejestracja: 08 sty 2007, 14:26
Lokalizacja: warszawa

#2

Post napisał: RAJMUND » 14 mar 2007, 15:44

Ja to bym chciał wiedziec co rozumiesz przez prostą grafikę, i czy masz tą grafikę już narysowaną, czy rysunek model jest 3d , czy grafika jest 3d

Bo samo dodanie do mastercama jakiegos tekstu znakow jest banalne, można to wykonac na rózne sposoby. Tak samo wczesniej narysowaną grafikę można dodać
Ja jak ma cos zrobione w dwóch odzielnych plikach to poprosu łącze te pliki przez polecenie:
Plik> Sca/plik model
Pomijajac już fakt ze samą geometrie można standartowo skopiować ctrl +c i wkleić ctrl +v
itd.

Co do 'prostej grafiki'
Jeśli jest to grafika do narysowania , a jest w .jpg wykonana czy bitmapie czy jakim podobny formacie to wystarczy użyć Art`a z Mastercama i grafika 3D tworzy sie sama.

to tyle co narazie mogłem napisac


Autor tematu
kiryk
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 2
Rejestracja: 03 lut 2007, 10:08
Lokalizacja: Białystok

#3

Post napisał: kiryk » 14 mar 2007, 15:46

mam gotowy model przygotowany w mastercamie i trzeba mi na to wrzucić logo firmy :) podaj mi maila to podeślę Ci 2 pliki i wytłumaczę o co dokładnie chodzi.


RAJMUND
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 210
Rejestracja: 08 sty 2007, 14:26
Lokalizacja: warszawa

#4

Post napisał: RAJMUND » 14 mar 2007, 15:55

Podeślij może znajde jutro czas czy cos
TO_M_A_S_H@wp.pl

[ Dodano: 2007-03-15, 08:31 ]
Podeślij może znajde jutro czas czy cos
TO_M_A_S_H@wp.pl

doszło cos od Ciebie ale nie można tego otworzyć spróbuj jeszcze raz przesłać,
pojawia sie błąd serwera podczas otwierania.

[ Dodano: 2007-03-16, 09:01 ]
mam gotowy model przygotowany w mastercamie i trzeba mi na to wrzucić logo firmy :) podaj mi maila to podeślę Ci 2 pliki i wytłumaczę o co dokładnie chodzi.


Niestety mogę ci pomóc tylko tak jak napisałem w mailu z przyczyn tam wyjaśnionych ,życzę
udanych poszukliwań.


Bialkowski
Stały bywalec (min. 45)
Stały bywalec (min. 45)
Posty w temacie: 1
Posty: 51
Rejestracja: 31 sty 2008, 11:45
Lokalizacja: Holandia

#5

Post napisał: Bialkowski » 11 lip 2009, 20:08

Jeśli to nadal aktualne prześlij pliki piotrek.bialkowski@gmail.com i dokładnie napisz co chciałbyś mieć z tym zrobione. Postaram się pomóc
.... teraz Zoller...

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mastercam”