Mach 3 a przecinarka plazmowa 4 osiowa

Poszukuję screena do Macha 3

Dyskusje na temat przecinarek plazmowych i gazowych sterowanych numerycznie.

Autor tematu
78cypis
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 2
Posty: 32
Rejestracja: 03 kwie 2008, 04:31
Lokalizacja: Tczew

Mach 3 a przecinarka plazmowa 4 osiowa

#1

Post napisał: 78cypis » 27 paź 2020, 19:40

Zbudowałem przecinarkę plazmową z osią obrotową i zakładałem że w Mach3 Plasma są 4 osie jak przy frezarce i gdy zacząłem konfigurować Macha okazało się że nie ma na pulpicie do plazmy. Jest poprostu zasłonięta albo nie ma jej wcale.
Czytałem, że można przerobić ale nie mam na to czasu.
Ma może ktoś z forumowiczów już gotowego screena?




Autor tematu
78cypis
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 2
Posty: 32
Rejestracja: 03 kwie 2008, 04:31
Lokalizacja: Tczew

Re: Mach 3 a przecinarka plazmowa 4 osiowa

#2

Post napisał: 78cypis » 12 lis 2020, 17:50

Ktoś coś?
Szukałem i coś znalazłem ale słabo umiem to obsłużyć

Awatar użytkownika

bartuss1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 7599
Rejestracja: 05 kwie 2006, 17:37
Lokalizacja: Kędzierzyn - Koźle
Kontakt:

Re: Mach 3 a przecinarka plazmowa 4 osiowa

#3

Post napisał: bartuss1 » 14 lis 2020, 08:51

a paczyłeś na stronce artsoftu na skórki?


dudziak4
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 485
Rejestracja: 06 wrz 2007, 13:30
Lokalizacja: Bielawa

Re: Mach 3 a przecinarka plazmowa 4 osiowa

#4

Post napisał: dudziak4 » 14 lis 2020, 23:29

paczyłeś
Aż mi oczy spuchły :shock:

Awatar użytkownika

bartuss1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 7599
Rejestracja: 05 kwie 2006, 17:37
Lokalizacja: Kędzierzyn - Koźle
Kontakt:

Re: Mach 3 a przecinarka plazmowa 4 osiowa

#5

Post napisał: bartuss1 » 16 lis 2020, 08:52

no, to "paczenie" to taki celowy zabieg, bardzo szczypie? hehe
gorzej jak ci każą patrzeć na dwa rysunki na którym są zaznaczone "obcje".

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Przecinarka Plazmowa CNC, Gazowa”