LazyCam ekport do mach3


Autor tematu
einstein
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 595
Rejestracja: 08 sty 2009, 11:53
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

LazyCam ekport do mach3

#1

Post napisał: einstein » 05 wrz 2013, 23:18

Zrobiłem przeinstalowanie systemu i po tym zabiegu przy eksporcie g-coda zamiast program załadować się w Machu3 nie robi nic. LazyCam w oknie dialogowym daje info, że nie widzi macha. Czy jest jakiś sposób by zmusić go do automatycznego załadowania programu?



Tagi:


krzysiekgrab
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 741
Rejestracja: 16 lip 2008, 15:07
Lokalizacja: Polska, Augustow

#2

Post napisał: krzysiekgrab » 06 wrz 2013, 06:18

Niech kolega się upewni czy w ustawieniach eksoprtu, jest zaznaczona opcja ładowania gkodu do macha.
„Jeżeli nie znasz portu do którego płyniesz,
to żadne wiatry nie będą Ci sprzyjać”


Autor tematu
einstein
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 2
Posty: 595
Rejestracja: 08 sty 2009, 11:53
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

#3

Post napisał: einstein » 06 wrz 2013, 09:24

Opcja jest zaznaczona, mach włączony a lazycam podaje, że go nie widzi.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „LazyCam”