Lazy Cam Plasma


Autor tematu
wasil
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 2
Posty: 13
Rejestracja: 24 lut 2010, 20:56
Lokalizacja: polska

Lazy Cam Plasma

#1

Post napisał: wasil » 24 lut 2010, 20:59

Witam
Potrzebyje informacji dotyczacych ustawienia palnika do plazmy w lazy can.
dokladnie w zakladce Layers. Za pozmo odpala sie i za szybko dochodzi do materialu



Tagi:

Awatar użytkownika

ARAS
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 220
Rejestracja: 19 mar 2007, 21:51
Lokalizacja: PECNA

#2

Post napisał: ARAS » 24 lut 2010, 22:51

Obrazek
ARAS


Autor tematu
wasil
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 2
Posty: 13
Rejestracja: 24 lut 2010, 20:56
Lokalizacja: polska

#3

Post napisał: wasil » 17 mar 2010, 08:56

Wiatam a pozostale parametry znajdujace sie w zakladce co oznaczaja

[ Dodano: 2010-03-21, 21:58 ]
zan kotos dokladnie co oznaczaja parametry znajdujace sie w tej zakladce


jarucki
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 741
Rejestracja: 11 sty 2011, 23:40
Lokalizacja: okolice nałęczowa

#4

Post napisał: jarucki » 27 gru 2013, 19:11

a może ktoś mam menuala lazycam dla plazmy, bo z tych konwersacji które ja robię to za bardzo nie chciało to działać.
Zero reakcji na prędkości... itp itd

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „LazyCam”