Laser-grawerka
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Re: Laser-grawerka
tuxcnc pisze:Wniosek jest prosty, nie korzystasz ze skryptu generującego cytaty, tylko sam je piszesz używając tagów.
Sprawdź jeszcze raz... "cytat" wychodzi faktycznie z user_id=31149, ale "cytat selektywny" już z quote="tuxcnc"
Seria, w moim wykonaniu, to dwie sztuki, w tym jedna w odbiciu lustrzanym. 

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
JacekBelof pisze: ↑28 cze 2025, 13:43tuxcnc pisze:Wniosek jest prosty, nie korzystasz ze skryptu generującego cytaty, tylko sam je piszesz używając tagów.
-
- Posty w temacie: 8
Sam jesteś cham i w dodatku prostak. Gdybym miał to pisać na telefonie i w dodatku się bawić w markery to chyba bym musiał być Tobą żeby mi się chciało zamiast kliknąć w ikonkę cytuj selektywnie. Także ten odpier... Sam się ugryź tępaku.
Można?
Morzna!!!
Morzna!!!
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Jak taki laser spowoduje ślepotę u pracownika to zamiast przychodu twój biznes może skończyć się dożywotnim wypłacaniem renty. I nie pomoże CE jeżeli w rzeczywistości maszyna (a w zasadzie stanowisko pracy) nie spełnia wymagań prawnych. Zatrudnianie pracowników to odpowiedzialność za ich zdrowie - często kosztem produktywności i ich wygody.
-
- Posty w temacie: 8
To Ty chyba nie rozumiesz, że (jak pewnie większość użytkowników na forum) mam gdzieś podpis przy cytacie. A Twój "kapitał" jeszcze głębiej, zwłaszcza po przeczytaniu Twoich wypowiedzi.tuxcnc pisze: ↑28 cze 2025, 22:27Mogłeś po prostu napisać "przepraszam, to nie są twoje słowa", nawet nie musiałbyś się tłumaczyć, to by zamknęło sprawę, ale wolałeś zagrać urażonego narcyza....
Widzisz, sprawa dóbr osobistych kogoś występującego pod pseudonimem nie jest tak oczywista jak kogoś występującego pod rzeczywistym imieniem i nazwiskiem, ale jednak należy przyjąć, że pisząc 9506 postów na tym forum i otrzymując 1669 "pomógł" zgromadziłem pewien kapitał, którego mam prawo bronić.
Dlatego nie życzę sobie aby przypisywano mi cudze wypowiedzi, nawet jeśli przypadkiem i szkoda niewielka, albo i żadna.
Coś zrozumiałeś?
Przepraszać nie muszę, bo to Ty mnie na razie bezpodstawnie obrażasz, bo bautomat śmiał przypisać Ci kolejną bzdurną wypowiedź, a ja go nie przypilnowałem. Jest mi z tego powodu niezwykle wszystko jedno.
Można?
Morzna!!!
Morzna!!!