Jeden z działów niedostępny dla osób postronnych i botów
-
- Posty w temacie: 3
Tez tak uważam.. Chce ktoś pogadać z innym ,we dwójkę jest PW.
Dlaczego 50 czy ileś tam pomógł. Ilu wciska ten przycisk? Przeważnie nowi ,a oni maja być z zasady wykluczeni. Dzielenie użytkowników ,na lepszych i gorszych- nie wystarczy już tych podziałów? Forum z zasady jest amatorskie ,a tu co niektórzy, by chcieli stworzyć ,,zamkniętą strefę biznesową"
Dlaczego 50 czy ileś tam pomógł. Ilu wciska ten przycisk? Przeważnie nowi ,a oni maja być z zasady wykluczeni. Dzielenie użytkowników ,na lepszych i gorszych- nie wystarczy już tych podziałów? Forum z zasady jest amatorskie ,a tu co niektórzy, by chcieli stworzyć ,,zamkniętą strefę biznesową"
Tagi:
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 9
Ech Panowie nie przesadzajcie ani w jedną ani w drugą stronę. Za bardzo popuściliście wodze fantazji.
Moim zamiarem nie było ustawianie wysokiej poprzeczki lub dzielenie ludzi. Nie chodzi mi też o żadne biznesowe sprawy, zwłaszcza związane z cnc.
Chodzi tylko o to by był jeden, dosłownie jeden dział do którego dostępu nie będzie miał przypadkowy człowiek z ulicy a zwłaszcza boty google więc wystarczy limit paru postów. Czy to taki problem? Rozumiem że przyzwyczajenie to druga natura człowieka i w dobie facebookowego ekshibicjonizmu każdy chce wszystko wiedzieć, ale mi z kolei nie musi się podobać.
Jeżeli więcej osób wypowie się że nie chce czegoś takiego to moją prośbę można uznać za niebyłą.
Pozdrawiam serdecznie.
Moim zamiarem nie było ustawianie wysokiej poprzeczki lub dzielenie ludzi. Nie chodzi mi też o żadne biznesowe sprawy, zwłaszcza związane z cnc.
Chodzi tylko o to by był jeden, dosłownie jeden dział do którego dostępu nie będzie miał przypadkowy człowiek z ulicy a zwłaszcza boty google więc wystarczy limit paru postów. Czy to taki problem? Rozumiem że przyzwyczajenie to druga natura człowieka i w dobie facebookowego ekshibicjonizmu każdy chce wszystko wiedzieć, ale mi z kolei nie musi się podobać.
Jeżeli więcej osób wypowie się że nie chce czegoś takiego to moją prośbę można uznać za niebyłą.
Pozdrawiam serdecznie.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1

A tak na poważne zauważyłem, że wiele forów tak ma - czyli działy publiczne i takie co trzeba się logować aby tam zajrzeć [najczęściej jest to wymiana informacji pomiędzy fajchowcami którzy polegli przy jakiejś robocie

-
- Posty w temacie: 3
Każdy kij ma dwa końce. Będzie dział dla określonej,,elyty' ale umieszczenie tam tematu ,nie daje gwarancji otrzymania odpowiedzi . ta ,akurat może pochodzi od kogoś ,do ,,elyty" nie należącego. To trochę wbrew logice. Piszesz na forum ,żeby zwiększyć możliwości, i w zamkniętym dziale ,żeby je zmniejszyć-jest tu sens? 

-
Witam serdecznie,
Chciałem podpytać czy jest szansa by coś ruszyło (nawet bez limitu postów) czy raczej nie ma szans?
Pozdrawiam!
Chciałem podpytać czy jest szansa by coś ruszyło (nawet bez limitu postów) czy raczej nie ma szans?
Pozdrawiam!
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Witam
Uruchomiłem właśnie forum tylko dla zarejestrowanych
https://www.cnc.info.pl/tylko-dla-zarej ... -vf127.htm
To było prosto uruchomić boi skrypt forum ma wbudowane takie funkcjonalności. Jeżeli dział miał by być dostępny po napisaniu X postów to by to trochę zajęło bo musiał bym przeprogramować skrypty.
Jeżeli będzie taka konieczność w przyszłości to posiedzę i napiszę taką modyfikacje. Na razie odpalam testowo ten dził. Sam jestem ciekaw co w nim będzie pisane
Pozdrawiam
Uruchomiłem właśnie forum tylko dla zarejestrowanych
https://www.cnc.info.pl/tylko-dla-zarej ... -vf127.htm
To było prosto uruchomić boi skrypt forum ma wbudowane takie funkcjonalności. Jeżeli dział miał by być dostępny po napisaniu X postów to by to trochę zajęło bo musiał bym przeprogramować skrypty.
Jeżeli będzie taka konieczność w przyszłości to posiedzę i napiszę taką modyfikacje. Na razie odpalam testowo ten dził. Sam jestem ciekaw co w nim będzie pisane

Pozdrawiam
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
Dzięki serdeczne 
Myślę że i bez tego minimalnego progu postów się obejdzie. Ważne że działa:)
Pozdrawiam serdecznie!

Myślę że i bez tego minimalnego progu postów się obejdzie. Ważne że działa:)
Pozdrawiam serdecznie!