Jeden z działów niedostępny dla osób postronnych i botów

Opinie, uwagi, propozycje czyli wszystko o tym forum

zdzicho
Posty w temacie: 3

Post napisał: zdzicho » 16 lip 2014, 10:24

Tez tak uważam.. Chce ktoś pogadać z innym ,we dwójkę jest PW.
Dlaczego 50 czy ileś tam pomógł. Ilu wciska ten przycisk? Przeważnie nowi ,a oni maja być z zasady wykluczeni. Dzielenie użytkowników ,na lepszych i gorszych- nie wystarczy już tych podziałów? Forum z zasady jest amatorskie ,a tu co niektórzy, by chcieli stworzyć ,,zamkniętą strefę biznesową"

Tagi:

upanie
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: upanie » 16 lip 2014, 10:51

Do tej pory zastanawiałem się co się ludzie podniecają tak tymi pomagasami no iteraz już wiem :)
czilałt...

Autor tematu
skoczek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 9

Post napisał: skoczek » 16 lip 2014, 15:36

Ech Panowie nie przesadzajcie ani w jedną ani w drugą stronę. Za bardzo popuściliście wodze fantazji.
Moim zamiarem nie było ustawianie wysokiej poprzeczki lub dzielenie ludzi. Nie chodzi mi też o żadne biznesowe sprawy, zwłaszcza związane z cnc.

Chodzi tylko o to by był jeden, dosłownie jeden dział do którego dostępu nie będzie miał przypadkowy człowiek z ulicy a zwłaszcza boty google więc wystarczy limit paru postów. Czy to taki problem? Rozumiem że przyzwyczajenie to druga natura człowieka i w dobie facebookowego ekshibicjonizmu każdy chce wszystko wiedzieć, ale mi z kolei nie musi się podobać.

Jeżeli więcej osób wypowie się że nie chce czegoś takiego to moją prośbę można uznać za niebyłą.

Pozdrawiam serdecznie.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski

rdarek
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: rdarek » 21 lip 2014, 13:55

:mrgreen: kolegom się marzy tylko pogadanie o du*** Maryny i coby tylko żona/nażeczona/dziewczyna (niepotrzebne skreślić) nie "wygooglowała"

A tak na poważne zauważyłem, że wiele forów tak ma - czyli działy publiczne i takie co trzeba się logować aby tam zajrzeć [najczęściej jest to wymiana informacji pomiędzy fajchowcami którzy polegli przy jakiejś robocie ;) ]. Osobiście musi mi sakramencko zależeć i musi być to ostatnie miejsce gdzie mogę znaleźć rozwiązanie problemu aby założyć konto. Z zasady omijam takie miejsca szerokim łukiem. Choć nie ukrywam, że jeden i tylko jeden dział z takim ale drobnym ograniczeniem może mieć sens.

Awatar użytkownika

clubber84
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 4

Post napisał: clubber84 » 21 lip 2014, 18:35

@UP
Dokładnie - jeden dział, a nie wszystkie, a to różnica.

zdzicho
Posty w temacie: 3

Post napisał: zdzicho » 22 lip 2014, 18:45

Każdy kij ma dwa końce. Będzie dział dla określonej,,elyty' ale umieszczenie tam tematu ,nie daje gwarancji otrzymania odpowiedzi . ta ,akurat może pochodzi od kogoś ,do ,,elyty" nie należącego. To trochę wbrew logice. Piszesz na forum ,żeby zwiększyć możliwości, i w zamkniętym dziale ,żeby je zmniejszyć-jest tu sens? :shock:

kamar
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Kontakt:

Post napisał: kamar » 22 lip 2014, 19:39

Osobiście nie widzę sensu. Jest PW , meile pod postem, mozna się intymnie dogadywać :)

P.s.
A tak na marginesie to kol. skoczek do ekshibicjonistów nie nalezy :)

Autor tematu
skoczek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)

Post napisał: skoczek » 01 wrz 2014, 14:01

Witam serdecznie,
Chciałem podpytać czy jest szansa by coś ruszyło (nawet bez limitu postów) czy raczej nie ma szans?

Pozdrawiam!
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski

Awatar użytkownika

chaos
Administrator
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2
Kontakt:

Post napisał: chaos » 01 wrz 2014, 15:30

Witam
Uruchomiłem właśnie forum tylko dla zarejestrowanych
https://www.cnc.info.pl/tylko-dla-zarej ... -vf127.htm
To było prosto uruchomić boi skrypt forum ma wbudowane takie funkcjonalności. Jeżeli dział miał by być dostępny po napisaniu X postów to by to trochę zajęło bo musiał bym przeprogramować skrypty.
Jeżeli będzie taka konieczność w przyszłości to posiedzę i napiszę taką modyfikacje. Na razie odpalam testowo ten dził. Sam jestem ciekaw co w nim będzie pisane :)
Pozdrawiam
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE

Autor tematu
skoczek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)

Post napisał: skoczek » 01 wrz 2014, 15:35

Dzięki serdeczne :)
Myślę że i bez tego minimalnego progu postów się obejdzie. Ważne że działa:)

Pozdrawiam serdecznie!

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „www.cnc.info.pl”