Jak zainstalować SE15 pod windows 10


Autor tematu
Majster70
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1048
Rejestracja: 08 cze 2010, 23:37
Lokalizacja: Piastów

Jak zainstalować SE15 pod windows 10

#1

Post napisał: Majster70 » 18 cze 2019, 08:30

Witam,
jak w temacie, kupiłem nowy komputer z Win 10 i nie mam pomysłu jak uruchomić SE15 (płaską wersję). Zależy mi na zachowaniu starego SE15, bo mam go również na starym komputerze pod win XP gdzie chodzi od lat, a nowy win 10 tam nie pójdzie.




dance1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 2955
Rejestracja: 11 mar 2007, 22:42
Lokalizacja: G-G

Re: Jak zainstalować SE15 pod windows 10

#2

Post napisał: dance1 » 18 cze 2019, 09:26

wejdź w właściwości pliku i zaznacz kompatybilność z windows 8, program powinien się uruchomić bez problemu.
I don't like principles, I prefer prejudices


Zwieszony
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 1
Posty: 24
Rejestracja: 17 cze 2015, 19:51
Lokalizacja: Wrocław

Re: Jak zainstalować SE15 pod windows 10

#3

Post napisał: Zwieszony » 01 sie 2019, 07:28

Dokładnie tj. wyżej, ewentualnie uruchom jako administrator i powinno wszystko śmigać

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Solid Edge”