Jak to wykonac ?

featureCAM

Autor tematu
blasterpl
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1703
Rejestracja: 13 sty 2012, 18:49
Lokalizacja: jelenia gora

Jak to wykonac ?

#1

Post napisał: blasterpl » 04 lip 2020, 20:20

Pytanie zapewne z tych banalnych , jak zmusić FeatureCam-a aby wygenerował ścieżkę wzdłuż krzywej (aby frez szedł swoja osia po krzywej) :shock:




Steryd
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 2123
Rejestracja: 13 lut 2017, 19:34
Lokalizacja: Szczecin

Re: Jak to wykonac ?

#2

Post napisał: Steryd » 04 lip 2020, 20:39

Profilem z odsunięciem na minus? (O ile nie ma opcji wybrania strony lewo/prawo/oś)
Można?
Morzna!!!


Autor tematu
blasterpl
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1703
Rejestracja: 13 sty 2012, 18:49
Lokalizacja: jelenia gora

Re: Jak to wykonac ?

#3

Post napisał: blasterpl » 04 lip 2020, 20:46

No właśnie jest tylko do wyboru lewo/prawo :? albo ja o czymś nie wiem.

Awatar użytkownika

TOP67
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1071
Rejestracja: 17 wrz 2018, 10:47
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Jak to wykonac ?

#4

Post napisał: TOP67 » 04 lip 2020, 21:35

Nie ma tam opcji grawerowania?

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „featureCAM”