Jak skopiować rys w mastercam x2


Autor tematu
Damradę
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 281
Rejestracja: 04 gru 2013, 13:16
Lokalizacja: Ścinawa

Jak skopiować rys w mastercam x2

#1

Post napisał: Damradę » 28 lip 2015, 21:40

Witam , pewnie banalne, ale nie mogę sobie poradzić ,jak skopiować rys. narysowany w mastercam x2 bez ścieżek do nowego okna ?



Tagi:


aner1986
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 114
Rejestracja: 02 maja 2014, 21:59
Lokalizacja: Nowe Żabno

#2

Post napisał: aner1986 » 29 lip 2015, 08:23

Za pomocą scal plik/model bądź po prosty zaznaczasz i CTRL+C i potem CTRL+V tak jak w eksploratorze windows

Obrazek


Autor tematu
Damradę
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 281
Rejestracja: 04 gru 2013, 13:16
Lokalizacja: Ścinawa

#3

Post napisał: Damradę » 29 lip 2015, 12:19

Dzięki wcześniej próbowałem i nie mogłem a teraz zadziałało ,jakieś dobre bioprądy masz hehe, punkcik dodany.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mastercam”