Import textu z Corela do RDWorksV8

Problem z łączonym tekstem


Autor tematu
40x40
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 2
Rejestracja: 03 maja 2019, 22:04

Import textu z Corela do RDWorksV8

#1

Post napisał: 40x40 » 03 maja 2019, 22:16

Witam zmieniłem laser a razem z nim oprogramowanie. Problem polega na tym , że po zmianie pliku łączony text z corela wycina się oddzielnie literka po literce w Rdworks. W czym tkwi problem ? Jak mogę to zmienić ?




rdarek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1232
Rejestracja: 04 sty 2013, 23:30
Lokalizacja: 3miasto

Re: Import textu z Corela do RDWorksV8

#2

Post napisał: rdarek » 03 maja 2019, 22:51

40x40 pisze:
03 maja 2019, 22:16
W czym tkwi problem ? Jak mogę to zmienić ?
Pokaż fotki lub jakieś przykłady, nie wiadomo co masz na myśli.


Autor tematu
40x40
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 2
Rejestracja: 03 maja 2019, 22:04

Re: Import textu z Corela do RDWorksV8

#3

Post napisał: 40x40 » 04 maja 2019, 00:34

Inaczej mówiąc jak ciąć bezpośrednio przez corela niż bawić się z Rdworks ?

Awatar użytkownika

pitsa
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 2950
Rejestracja: 13 wrz 2008, 22:40
Lokalizacja: PL,OP

Re: Import textu z Corela do RDWorksV8

#4

Post napisał: pitsa » 04 maja 2019, 07:17

Nauczyć się corela i zespawać literki.
"wszystko umieć, nic nie robić" - dziadek kamara


lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1391
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: tymczasowo ...Kraków

Re: Import textu z Corela do RDWorksV8

#5

Post napisał: lajosz » 04 maja 2019, 08:48

40x40 pisze:
03 maja 2019, 22:16
Witam zmieniłem laser a razem z nim oprogramowanie. Problem polega na tym , że po zmianie pliku łączony text z corela wycina się oddzielnie literka po literce w Rdworks. W czym tkwi problem ? Jak mogę to zmienić ?
Sorry, ale .... nie rozumiem.
Przecież litery ze swej natury są oddzielone od siebie.
No i co to znaczy, cyt
"jak ciąć bezpośrednio przez corela"
Napisz może, co Ty w ogóle chcesz robić i/lub co robisz.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „CorelDraw”