frezowanie wzdłuż osi x

ArtCAM, ArtCAM Express, ArtCAM Insignia, ArtCAM Pro

Autor tematu
loook
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 6
Posty: 232
Rejestracja: 20 gru 2012, 11:36
Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki

#11

Post napisał: loook » 24 lip 2013, 21:28

Nie widzę, masakra jakaś... Ale może już wiecie o co mi chodzi ? Podejrzewam, ze to tylko jedno małe ustawienie



Tagi:


lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 6
Posty: 1238
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: tymczasowo ...Kraków

#12

Post napisał: lajosz » 24 lip 2013, 21:32

loook pisze:Ale może już wiecie o co mi chodzi ?
No niestety nie wiemy.


Jeśli z jakiegoś powodu zdjęcia Ci tu nie wchodzą, to wrzuć je na jakiś hosting i podaj tu linki.


krzysiekgrab
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2
Posty: 741
Rejestracja: 16 lip 2008, 14:07
Lokalizacja: Polska, Augustow

#13

Post napisał: krzysiekgrab » 25 lip 2013, 07:15

Dla kolegi chodzi o wybór osi w której ma się odbywać wierszowanie?jeżeli tak, to w camie to stawimy
„Jeżeli nie znasz portu do którego płyniesz,
to żadne wiatry nie będą Ci sprzyjać”


lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 6
Posty: 1238
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: tymczasowo ...Kraków

#14

Post napisał: lajosz » 25 lip 2013, 09:01

krzysiekgrab pisze:Dla kolegi chodzi o wybór osi w której ma się odbywać wierszowanie?jeżeli tak, to w camie to stawimy
Też tak pomyślałem i odpowiedziałem już w pierwszym poście jak to ustawić, ale z odpowiedzi kolegi loook wynika, że jednak nie o to chodzi.

Dlatego pisałem, żeby wrzucił zdjęcia.


krzysiekgrab
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2
Posty: 741
Rejestracja: 16 lip 2008, 14:07
Lokalizacja: Polska, Augustow

#15

Post napisał: krzysiekgrab » 25 lip 2013, 09:49

Tak, zgadza się :).
„Jeżeli nie znasz portu do którego płyniesz,
to żadne wiatry nie będą Ci sprzyjać”


Autor tematu
loook
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 6
Posty: 232
Rejestracja: 20 gru 2012, 11:36
Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki

#16

Post napisał: loook » 25 lip 2013, 16:43

pokombinowałem z obrotem i udało się !

dzięki

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „ArtCAM”