frezarka z allegro
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
Jak wół napisane na allegro:
Popatrz tutaj.
http://www.industrialhobbies.com/
Niedlugo bede taka przerobke zaczynal.
Edit
Maszyna zrobiona prawie z plasteliny.
Mam z tej samej fabryki troche wieksza.Nie jest to frezarka , nawet nie frezarkwiertarka a tylko wiertarko frezarka.Stożek wrzeciona MK 3

Popatrz tutaj.
http://www.industrialhobbies.com/
Niedlugo bede taka przerobke zaczynal.
Edit
Maszyna zrobiona prawie z plasteliny.
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
Maszyna wyglada duzo gorzej niz na zdjeciu z allegro. Ciakawy jestem jakosci uzyskiwanej powierzchni po frezowaniu, prosił bym rowniez o wiecej dokładniejszych fotek jak sie opuszcza oś Z i tym podobne jestem ciekaw rozwiazan konstrukcyjnych z twoich zdjec wynika (a własciwie nie wynika) ze maszyna wyglada beznadziejnie. Napisal bys cos ciekawego plusy i minusy maszyny a nie dałes jedna beznadzijna fotke na ktorej nic nie widac. Chcesz sie pochwalic to zaprezentuj jakos swoj nowy sprzet 

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
- Kontakt:
wydaje się że nikt się nie czepia..po prostu wyciskamy z niego wszystkie wiadomości na maxa ...ScOOti pisze:czy czepianie sie Bartussa to juz hobby forumowiczow?
jak by ci opisał dokładniej co myśli po zakupie tej maszynie to byś zapewne zwątpił , dlatego się "czepiamy" jak ty to określiłeś żeby powiedział coś więcej nie tylko że kupił..ScOOti pisze:Chlopak pokazal jaki sprzet kupil. Sam mysle oniej bo jako tako wierci i frezuje.
no fakt nigdy nas nie obsypał ilością fotek a szkoda ..ScOOti pisze:No fakt ilosc fotek powala ale to juz chyba przyzwyczajeni jestesmy do tego

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...