frezarka, konstrukcja metalowa

Maszyny ze stali, aluminium, odlewów itp.
Tu możesz również przedstawić się i opisać swoją maszynę
Awatar użytkownika

Autor tematu
GrafRamolo
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 4
Posty: 685
Rejestracja: 03 sty 2011, 23:18
Lokalizacja: warszawa
Kontakt:

frezarka, konstrukcja metalowa

#1

Post napisał: GrafRamolo » 17 lut 2014, 00:40

Obrazek



Tagi:


Rurka
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 168
Rejestracja: 04 lut 2007, 17:51
Lokalizacja: centrum

#2

Post napisał: Rurka » 17 lut 2014, 00:48

Fajne , jaka skala 0.

Awatar użytkownika

adam Fx
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 5343
Rejestracja: 04 lip 2004, 16:03
Lokalizacja: Gliwice

#3

Post napisał: adam Fx » 17 lut 2014, 12:40

NOOO pełen szacun za taką robotę :D

Ps. Będziesz przerabiał na CNC? :mrgreen: :wink:
sorki za wszystkie błędy ... (dyslektyk) :?
Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos


251mz
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 4253
Rejestracja: 27 sie 2004, 21:59
Lokalizacja: Polska

#4

Post napisał: 251mz » 17 lut 2014, 13:11

GrafRamolo,

Wystaw na allegro we frezarkach za 1000zł :D
Pewnie ktoś się ciachnie ;)

Awatar użytkownika

Autor tematu
GrafRamolo
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 4
Posty: 685
Rejestracja: 03 sty 2011, 23:18
Lokalizacja: warszawa
Kontakt:

#5

Post napisał: GrafRamolo » 17 lut 2014, 16:51

To nie moje dzieło ale było tak słodkie, że nie mogłem się oprzeć i nie pokazać wam.
Z racji że to się w 100% rusza myslę że 1000zł to wcale nie naciąganie ;)


251mz
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 4253
Rejestracja: 27 sie 2004, 21:59
Lokalizacja: Polska

#6

Post napisał: 251mz » 17 lut 2014, 17:00

GrafRamolo pisze: To nie moje dzieło ale było tak słodkie, że nie mogłem się oprzeć i nie pokazać wam.
Z racji że to się w 100% rusza myslę że 1000zł to wcale nie naciąganie ;)
Ciekawe czy da na tym radę obrabiać ;)

Awatar użytkownika

Autor tematu
GrafRamolo
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 4
Posty: 685
Rejestracja: 03 sty 2011, 23:18
Lokalizacja: warszawa
Kontakt:

#7

Post napisał: GrafRamolo » 17 lut 2014, 17:11

Zapewne da ale skala krasnoludkowa ;)

Awatar użytkownika

Alvar4
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1327
Rejestracja: 18 sie 2010, 10:58
Lokalizacja: Okolice Łodzi

#8

Post napisał: Alvar4 » 17 lut 2014, 17:25

Ja się tylko pytam na co komu taki wielgachny mikrometr? Przecie to trza dźwigiem podnosić :mrgreen:
Obrazek


cube000
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 199
Rejestracja: 18 gru 2010, 00:31
Lokalizacja: okolice wwa

#9

Post napisał: cube000 » 17 lut 2014, 17:25

Na co komu tak wielki mikromierz?!

;)

Awatar użytkownika

Autor tematu
GrafRamolo
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 4
Posty: 685
Rejestracja: 03 sty 2011, 23:18
Lokalizacja: warszawa
Kontakt:

#10

Post napisał: GrafRamolo » 18 lut 2014, 09:20

:)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Frezarka - konstrukcja metalowa”