EdgeCAM wersja studencka => full


251mz
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 4
Posty: 4183
Rejestracja: 27 sie 2004, 21:59
Lokalizacja: Polska

#11

Post napisał: 251mz » 31 paź 2005, 12:29

ok trzymam za słowo:)



Tagi:


Adalber
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 674
Rejestracja: 10 lip 2005, 15:13
Lokalizacja: Polska

#12

Post napisał: Adalber » 31 paź 2005, 14:35

Dokładnie poczytać strone www.agavk.p9.pl/strony/bazar.php tam są linki .


michal
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 1
Posty: 44
Rejestracja: 29 sie 2005, 08:07
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

#13

Post napisał: michal » 17 sty 2006, 14:09

A czy ktoś wie gdzie można znaleźć polską nakładkę do Solidedge i Edgecam, bo mam dostęp do wersji tylko po angielsku

Awatar użytkownika

Piotrjub
Moderator
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1495
Rejestracja: 11 kwie 2005, 13:00
Lokalizacja: Gdansk

#14

Post napisał: Piotrjub » 17 sty 2006, 16:11

Solidedge na stronie polskiego producenta tej nakladki http://www.gmsystem.pl/ w dziale pliki do pobrania masz nazwijmy to nakladke w jezyku polskim. aby pobrac musisz byc wpisany na listę subskrypcyjną. a do drugiego programu szukaj na stronach producenta tej nakladki czyli firmy Nikon


Clash
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 1
Posty: 44
Rejestracja: 02 kwie 2005, 14:22
Lokalizacja: Szczecin

#15

Post napisał: Clash » 10 lut 2006, 23:39

Dolczam sie niesmiale do prosby... Baardzo prosze o "plik" umozliwiajacy zamiane wersji studenckiej na pelna! prosze podzielcie sie!


krojczy
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 27 lut 2006, 17:01
Lokalizacja: Polska

#16

Post napisał: krojczy » 27 lut 2006, 17:02

zy ktos z was pracuje na Edgecam? jesli tak to prosze o podanie specyfikacji swojego komputera tzn. cpu, gpu, ram, mobo, potrzebuje tych informacji do stwierdzenia czy jest sens ladowania kasy w profesjonalna karte graficzna czy moze jednak Edgecam da sie odpalic na sprzecie z wyzszej polki ale bez profesjonalnych dodatkow w stylu quadro czy firegl. mam taki dylemat jakiego zlozyc kompa, bo zawsze mozna walnac waluta i kupic cos wybujanego ale czy naprawde potrzebny jest jakis olbrzymi zapas mocy? skoro technologia w hardware z dnia na dzien sie zmienia i nie ma sensu pchac sie w jakies standardy... nie wiem dlaczego ale w sieci nie moge znalesc zadnych testow ktore opisuja jak sprawuje sie edgecam na roznego rodzaju kartach graficznych typu radeony z seri 9xxx czy nawet x1xxx lub geforce z seri 5xxx czy 6xxx czy 7xxx, nawet na quadro tego nie testowali, a na stronie producenta sa tylko napisane wymagania odnosnie rozdzielczosci ale to mi nic nie mowi czy to wszystko bedzie plynnie dzialac i na jakich ustawieniach.


małysz
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 121
Rejestracja: 02 mar 2006, 21:00
Lokalizacja: Maków podhalański

#17

Post napisał: małysz » 05 mar 2006, 22:16

Od 2 lat rysuje Solid edge cad V 12 Mam mastercama ale nie mogę na nim pracować jest toporny jak NC. Jeśli miałby ktoś z was adres do ściągmnięcia polskiej wersji Edge cama to byłbym wdzięczny. Solid Edge jest świetny wcześniej rysowałem w autocadzie ale niewiedziałem co trace Że też ludzie coś takigo wymyślą .Solid Edge the Best:) Czekam z nadzieją na maila.


Kufcio
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 1
Posty: 39
Rejestracja: 06 lis 2006, 21:24
Lokalizacja: Zachpom

#18

Post napisał: Kufcio » 21 lis 2006, 00:04

Prosze o podeslanie lub wskazanie odpowiedniego pliku dla wersji aktualnie studenckiej czyli 10.75
Znalazlem osłem dla 10.50 i 11 ale nie reformuja mojego studenta..
pozdrawiam
Konsiela@wp.pl

Awatar użytkownika

metalex
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 1
Posty: 63
Rejestracja: 23 wrz 2005, 21:19
Lokalizacja: Wielkopolska

#19

Post napisał: metalex » 21 lis 2006, 09:07

dołączam się do prośby


helpek
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 24 lut 2008, 20:43
Lokalizacja: helpownia

#20

Post napisał: helpek » 24 lut 2008, 20:45

w zasadzie wpisałem w google : " rapidshare.com 4834774 -megadownload " i co zobaczyłem ? pewnie to jest nielegalne więc uprzedzam lojalnie nie pobierać.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „EdgeCAM”