DTR tokarka Jotes TSS 150
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
DTR tokarka Jotes TSS 150
Kupuję ta tokarkę ale po wstępnych oględzinach w oczkach brak jest oleju tak w suporcie jak i całej maszynie . Proszę o informacje jaki olej należny zalać i gdzie. Gdzie ejust wlew i gdzie znajduje sie pompa olejowa. Nie ma DTR wiec jak ktoś z kolegów posiada to chętnie poczytam jak powinna ona działać .
Tagi:
-
- Posty w temacie: 2
osłona za suportem
Proszę o zamieszczenie zdjęć osłony która jest przykręcona do suportu a służy do zabezpieczenia aby wióry i chłodziwo nie leciały za tokarkę. Proszę zamieścić również jej wymiary. Muszę ja wykonać bo przy mojej tokarce jej nie ma
-
- Posty w temacie: 1
dtr jotes tss150
witam serdecznie wszystkich wlasnie mam rozposzac remont troche zniszczonej tokarki i mam kilka problemów bo nie mam dtr do tej maszyny. Mam też problem bo siadło sprzenglo i rozebralem i chyba tarcze sa do wymiany tylko mam problem bo nie wiem gdzie morzna takie tarcze dostac morze ktos mi pomoże. jak by mogl ktos podeslac dtr na adres [email protected]
-
Witam, kolejna prośba z mojej strony. Jeśli nie jest już to nudne dla kogoś to podesłaby DTR na maila [email protected] . Pozdrawiam.
-
Re: DTR tokarka Jotes TSS 150
Witajcie koledzy, mam tokarkę Jotes TSS 150, czy mógłbym prosić o DTR-kę do tej maszyny? Zabieram się za zmianę oleju i chciałbym użyć właściwego, poza tym ktoś kiedyś zdjął z niej tabliczki i przydałyby się papiery.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Olek
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Olek
-
Witam,
Poszukuję DTR do tokarki Jotes TSS 150. Mój mail: [email protected]
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Poszukuję DTR do tokarki Jotes TSS 150. Mój mail: [email protected]
Pozdrawiam
-
Witam szanownych kolegów.
Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem w/w maszyny i również poszukuję DTRki. Jeśli by ktoś mógł podesłać to mój e-mail: [email protected]
Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem w/w maszyny i również poszukuję DTRki. Jeśli by ktoś mógł podesłać to mój e-mail: [email protected]
Witam serdecznie od kilku dni posiadam jss150 niestety bez remontu się nie obejdzie tak więc bardzo proszę o Dtr do tej tokarki. Mój adres [email protected]
-
Witam wszystkich piszę na tym forum z prośbą o dtr do tokarki jotes tss150, i o ile było by to możliwe też o remontową z góry dziękuję za pomoc. Oto mój adres wschroeder@wp