DTR tokarka Jotes TSS 150
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Witam, czy mógłbym również prosić o DTR, zakupiłem właśnie taką tokarkę ale niestety niektórych tabliczek brak a inne są starte. [email protected]
-
witam serdecznie,
jeśli mogę się przyłączyć?!czy mógłbym również prosić o DTR do tokarki jotes tss 150?? pisałem prywatne wiadomości do użytkowników lecz nikt mi nie odpisał dlatego zwracam sie z prośbą ogólną...Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów CNC oraz hobbystów w tej dziedzine.
mój mail [email protected]
jeśli mogę się przyłączyć?!czy mógłbym również prosić o DTR do tokarki jotes tss 150?? pisałem prywatne wiadomości do użytkowników lecz nikt mi nie odpisał dlatego zwracam sie z prośbą ogólną...Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów CNC oraz hobbystów w tej dziedzine.
mój mail [email protected]
-
- Posty w temacie: 2
Witam
Widzę że w tym dziale powielę schemat. Zakupiłem tokarkę Jotes TSS150 i niestety ktoś próbował ją odnawiać poprzez odmalowanie i pogubił tabliczki. Jeśli któryś z Panów którzy pomagali poprzednikom poprzez podesłanie im DTR mógłby również i mi ją podesłać to będę bardzo wdzięczny. Adres email [email protected]. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Widzę że w tym dziale powielę schemat. Zakupiłem tokarkę Jotes TSS150 i niestety ktoś próbował ją odnawiać poprzez odmalowanie i pogubił tabliczki. Jeśli któryś z Panów którzy pomagali poprzednikom poprzez podesłanie im DTR mógłby również i mi ją podesłać to będę bardzo wdzięczny. Adres email [email protected]. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
-
Witam, jestem nowy na forum, zakupiłem również tokarkę Jotes TSS150 i niestety nie mam do niej instrukcji obsługi. Stawiam pierwsze korki w tym temacie, także jeśli któryś z forumowiczów podesłał by mi DTR-ke i jak da rade również instrukcje remontu to będę bardzo wdzięczny. Mój adres email [email protected]. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
-
witam Panowie wysłał by mi ktoś DTR do jotes tss 150 z góry dziękuje i pozdrawiam [email protected]