Dokładność cięcia laserem aluminium gr. 2mm
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Zaopatrz się w wiertarkę akumulatorową z jakąkolwiek regulacją obrotów, jeśli to Aluminium, to może nawet wystarczy ci taka szlifierka modelarska ("dremelka" potocznie mówiąc) nawet chińczyk.
Na allegro są całe takie pudełka "mini szlifierka" "multiszlifierka" z 200 końcówkami itp. Sam kupiłem, spaliła sie po dwóch dniach, reklamacja, przyszła nowa, jadę od paru miesięcy jakieś drobiazgi, jak się spali znowu reklamacja będzie.
Otwory przelotowe większe, większe. Mówiłem że większe - albo nawet fasolki.
Malowanie -> proszek 0,3mm "na stronę" (na każdej pomalowanej powierzchni), koledzy mówią o 0,5mm jak najbardziej tak też może być
Może spodobają ci się nitonakrętki (z taką maszynka do zaciskania - takie duże szczypce) zamiast gwintowania.
Na allegro są całe takie pudełka "mini szlifierka" "multiszlifierka" z 200 końcówkami itp. Sam kupiłem, spaliła sie po dwóch dniach, reklamacja, przyszła nowa, jadę od paru miesięcy jakieś drobiazgi, jak się spali znowu reklamacja będzie.
Otwory przelotowe większe, większe. Mówiłem że większe - albo nawet fasolki.
Malowanie -> proszek 0,3mm "na stronę" (na każdej pomalowanej powierzchni), koledzy mówią o 0,5mm jak najbardziej tak też może być

Może spodobają ci się nitonakrętki (z taką maszynka do zaciskania - takie duże szczypce) zamiast gwintowania.

Śląsk - Nierdzewka, Alloy, Laser, Gięcie, Excel