Czy różni się wersja płatna od darmowej ?

Dyskusje dotyczące Estlcam
Awatar użytkownika

Autor tematu
clipper7
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 2379
Rejestracja: 06 sty 2007, 13:29
Lokalizacja: Poznań

Czy różni się wersja płatna od darmowej ?

#1

Post napisał: clipper7 » 19 cze 2017, 09:45

Witam,

od pewnego czasu używam Estlcam'a w wersji darmowej do prób napędów, na razie 1 oś.
Siłą rzeczy nie wykorzystuję w pełni jego możliwości. Czy ktoś orientuje się, czy się różnią wersje płatne programu od darmowych ? Na stronie Estlcam'a nie znalazłem jasnej odpowiedzi.


Jeżeli pomogłem - nie zapomnij kliknąć POMÓGŁ

Tagi:

Awatar użytkownika

triera
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1454
Rejestracja: 16 paź 2005, 01:26
Lokalizacja: Świecie

#2

Post napisał: triera » 19 cze 2017, 21:12

z tego co wiem niczym
- poza jednym "drobiazgiem":

przy generowaniu g-kodów pojawia się
okienko z prośbą o zapłatę,
o "1" wzrasta liczba sekund opóźnienia


multimen
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 4
Rejestracja: 16 sty 2015, 13:54
Lokalizacja: Polska

Re: Czy różni się wersja płatna od darmowej ?

#3

Post napisał: multimen » 04 lis 2019, 08:58

Tylko tym, że bez licencji każdorazowo jak generujesz program musisz odczekać ok min. i klikać potwierdzenie. Mnie to z czasem zaczęło wk....., sobie wykupiłem 2 lata temu. Licencjonowana nie ma żadnych opóźnień nie trzeba niczego odczekiwać.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Estlcam”