A może się mylę

Witajeasy2002 pisze:Witam
Skontaktowałem się z przedstawicielem firmy i tak
Symulator trzeba przyznać jest OKale cena powala na kolana
To ja postaram się wyjaśnić i troszkę naprostować sprawęNiestety nie znam sie na tym i dlatego nie rozumiem tego wszystkiego.
Tak zgadza się, "Mam" marzy się maszyna na 1.200.000 Euro i tu symulator za 7000 Euro byłby dobrą inwestycjącsikar pisze:Sama obrabiarka jest wielką inwestycją, o wartości od 60.000 – 600.000 EUR lub więcej.
csikar pisze:Cena programu wynosi mniej niż roczny koszt jednego pracownika (np. programisty CNC).
Sciągnąłem Demo, i -przyznaje, bardzo mi się spodobała koncepcja tego symulatora. Także programuję Sinumerik 840C, jak dotąd wiele z tego Demo skorzystałem. Pan jest Węgrem. Czy istnieje możliwość obejrzenia tego symulatora u Was, na miejscu - jak przy jego pomocy pracujecie??? z doświadczenia wiem, ze producenci softwarów robią niezłe pokazy, a ważne ukryte szczegóły lub ograniczenia ujawniają się zwykle już po zakupie. Oczywiscie mam zamiar też skontaktować się z producentem tego softwaru...csikar pisze:ishi2 pisze:Staram się zaglądać tak często jak tylko mogę na forumChciałbym Państwu zwrócić uwagi na stronęishi2 pisze:Staram się zaglądać tak często jak tylko mogę na forum
http://www.novuminfo.hu/index_pl.htm
Ja jestem uytkownikiem 2 takich symulatorów, i jestem z nich bardzo zadowolony. Mogę podać więcej szczegolów na poprzedne pytania w tym temacie.
To jest nieywzkły pomysł, ale nie ma sprawy. Rozmawiałem z kierownictwiem, przecież Polak-Węgier dwa bratanki (...) Proszę jedynie sontaktować się z nami odpowiednio wcześniej. Jeżeli chodzi o producenta tego softwaru, na razie nie mają przedstawiciela w Polsce, ale wiem z pewnego źródła, że będą na Mach-Tool w czerwcu w Poznaniu, tam mozna zadać im więcej pytań.ducag pisze:
Sciągnąłem Demo, i -przyznaje, bardzo mi się spodobała koncepcja tego symulatora.