Cięcie na moduly

ArtCAM, ArtCAM Express, ArtCAM Insignia, ArtCAM Pro

Autor tematu
mac19881
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 3
Posty: 17
Rejestracja: 15 paź 2018, 17:40

Cięcie na moduly

#1

Post napisał: mac19881 » 09 paź 2020, 12:19

Witam wie ktoś może jak w artcamie pociąć w programie gotowy detal na mniejsze elementy. Chodzi o to żeby gotowy projekt np dlugosci 3000mm pociąć na 3x 1000mm.




lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1513
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: Ziębice

Re: Cięcie na moduly

#2

Post napisał: lajosz » 09 paź 2020, 13:33

Obrazek


Autor tematu
mac19881
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 3
Posty: 17
Rejestracja: 15 paź 2018, 17:40

Re: Cięcie na moduly

#3

Post napisał: mac19881 » 11 paź 2020, 12:36

Wszystko super ale dałem ciała bo chodziło mi o vectric aspire. Myślałem oaspire a pisze o art-camie


lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1513
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: Ziębice

Re: Cięcie na moduly

#4

Post napisał: lajosz » 12 paź 2020, 19:17

Obrazek


Autor tematu
mac19881
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 3
Posty: 17
Rejestracja: 15 paź 2018, 17:40

Re: Cięcie na moduly

#5

Post napisał: mac19881 » 12 paź 2020, 21:56

Super dzięki chlopaki

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „ArtCAM”