Chińskie wrzeciono 3kW i problemy z nim związane

Dyskusje na temat elektrowrzecion do napędu narzędzi skrawających

ecovi
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 3
Posty: 17
Rejestracja: 17 sie 2011, 15:14
Lokalizacja: lubelskie

#21

Post napisał: ecovi » 08 lut 2014, 10:26

Niestety nie mam (nie dostałem) biblioteki błędów i producent frezarki też nie posiada.
Falownik też chyba chińczyk.



Tagi:

Awatar użytkownika

noel20
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1365
Rejestracja: 02 lip 2010, 06:15
Lokalizacja: Białystok

#22

Post napisał: noel20 » 08 lut 2014, 12:50

Ale ty przynajmniej masz falownik i gdzieś coś jest na nim napisane. Jakiś model, firma... Poszukaj w necie jakiejś instrukcji.


ecovi
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 3
Posty: 17
Rejestracja: 17 sie 2011, 15:14
Lokalizacja: lubelskie

#23

Post napisał: ecovi » 08 lut 2014, 21:32

To jest na nim: YONGBANG VF-5000. Ale znalazłem, że to chyba to samo co Pioneer VF-5000. Po włączeniu wrzeciona wyskakuje ten błąd i wrzeciono staje.

[ Dodano: 2014-02-08, 21:44 ]
Mam trochę luźną wtyczkę od DSP i to może powodować problem.
Znalazłem coś takiego: http://www.fujielectric.de/sites/defaul ... 306d-E.pdf

strona 62. Na moim jest błąd E-01 i E-03

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Elektrowrzeciono”