Chińskie CNC 3040t

Tu możemy porozmawiać na temat podstaw budowy amatorskich maszyn CNC

logopeda
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 5
Posty: 92
Rejestracja: 04 gru 2013, 08:31
Lokalizacja: Poznań

#11

Post napisał: logopeda » 10 kwie 2017, 21:18

Wybacz Kolego zamieszanie z mojej strony ale teraz dopiero widzę że to jest sterowane przez port równoległy pierwszy post mnie zwiódł bo myślałem że masz tam tyko usb....



Tagi:


Autor tematu
rabaj2
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 6
Posty: 8
Rejestracja: 13 mar 2014, 19:31
Lokalizacja: Włodawa

#12

Post napisał: rabaj2 » 11 kwie 2017, 22:02

W takim razie do czego jest ten port USB? czy za jego pomocą nie da się obsługiwać w Machu mojej frezareczki? a może wystarczy inny program do obsługi tego sprzętu. bo w jakimś cncusb to kręcą silniki i coś chodzi.


jardcom
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 24 sty 2018, 19:59

Re: Chińskie CNC 3040t

#13

Post napisał: jardcom » 24 sty 2018, 20:03

jakie rozwiązanie przyniosło obsługiwanie chińskiego cnc pod Mach 3 ?

mam ten sam problem i nie wiem co dalej z tym zrobic prosze o pomoc...

Awatar użytkownika

Petroholic
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1261
Rejestracja: 08 gru 2015, 12:23
Lokalizacja: Lublin

Re: Chińskie CNC 3040t

#14

Post napisał: Petroholic » 24 sty 2018, 21:08

rabaj2 pisze:to jak wygenerowany kod nc wkleiłem to sie wysypywał
jardcom pisze:mam ten sam problem i nie wiem co dalej z tym zrobic prosze o pomoc...
Może dostał instrukcje których nie zna albo niewłaściwy posprocesor?
Frezowanie CNC w dobrej cenie - 1000x800x220

0-793-977-827 Lublin
petroholic@wp.pl (z dopiskiem CNC w temacie bo zginie w tonie spamu) :D

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „CNC podstawy”