Brak możliwości wprowadzania wymiarów po przecinku

Mach 3 - kreatory

Dyskusje dotyczące najpopularniejszego programu sterującego maszynami CNC

Autor tematu
Skrzydlaty
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2
Posty: 606
Rejestracja: 22 lis 2006, 15:41
Lokalizacja: Bochnia/Kraków

Brak możliwości wprowadzania wymiarów po przecinku

#1

Post napisał: Skrzydlaty » 27 gru 2018, 12:15

Jak wyłączyć okno "kalkulatora" przy wprowadzaniu wymiarów przy użyciu kreatora? Po kliknięciu na okno pojawia się dodatkowe okno które nie pozwala wprowadzić wymiaru po przecinku/kropce. Wprowadzanie z klawiatury jest bezskuteczne. Okno wygląda tak



Awatar użytkownika

k-m-r1
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1315
Rejestracja: 23 cze 2008, 10:38
Lokalizacja: OOL lub DW
Kontakt:

Re: Brak możliwości wprowadzania wymiarów po przecinku

#2

Post napisał: k-m-r1 » 27 gru 2018, 13:42

Można zmienić ustawienia regionalne kropka przecinek.
Lub
Mach3 => Operator => Auto Calculator //od ptaszkować
MACH3 cncTworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inneEKRANY dla firm producentów maszyn Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 703 196 Tomek Komor k-m-r1@wp.pl


Autor tematu
Skrzydlaty
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2
Posty: 606
Rejestracja: 22 lis 2006, 15:41
Lokalizacja: Bochnia/Kraków

Re: Brak możliwości wprowadzania wymiarów po przecinku

#3

Post napisał: Skrzydlaty » 06 sty 2019, 18:08

Działa! Dzięki :D

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mach 2 / 3 / 4 (ArtSoft software)”