Poniekąd rozumiem wiele znaków zapytania, które mogły się z biegiem czasu pojawić, a zatem postaram się w skrócie odpowiedzieć.
Również znam kilka firm, które podają na swoich stronach listę klientów z wdrożonym programem i jest to jak najbardziej właściwe. Póki co na stronie programu CAGILA nie istnieje taka zakładka, choć system wdrożony został w wielu firmach na całym świecie.
Jeżeli chodzi o nasz kraj z programu CAGILA od kilku lat korzysta międzynarodowa firma z siedzibą w Polsce GST Automotive Safety. Obecnie następna firma również z branży motoryzacyjnej jest już także zainteresowana.
Do tej pory Polska nie stanowiła dużej bazy potencjalnych klientów głównie ze względu na barierę językową, od niedawna się to zmieniło.
"Wywód" na temat
grubegoByka to w domyśle proste pytanie, na które do tej pory nie dostałem odpowiedzi. Ktoś rejestrując się na forum tak "na chwilę" po to, by prowadzić dialog tylko w jedną stronę jest co najmniej "podejrzany".
Jeżeli chodzi o wizytówkę i filozofię działania kolegów z Niemiec i moją - wręcz przeciwnie - nasza praktyka polega na profesjonalnym serwisie przed i po zakupie programu, dla nas liczy się być może na początku niewielka grupa ale za to w pełni zadowolonych klientów, niż cała masa sprzedanych licencji bez profesjonalnego wsparcia.
ganzi pisze:
Czy mamy rozumieć to w ten sposób, że ten kto nie kupi tego cudownego programu od Ciebie Kolego andryjan to już nie może liczyć na jakąkolwiek pomoc z Twojej strony?
Wystarczy troszkę prześledzić parę wypowiedzi, myślę, że znajdziesz tam co najmniej kilka przypadków bezinteresownej pomocy w różnych tematach.
Jeżeli pomimo wszystko nadal występuje sporo wątpliwości może jednak warto sprawdzić na własnej skórze jak program działa, czy rzeczywiście jest tak "cudowny" jak to określiłeś i myślę, że wtedy będzie wszystko czarno na białym

.