Artcam 2015 r2 pliki STL

ArtCAM, ArtCAM Express, ArtCAM Insignia, ArtCAM Pro

Autor tematu
kamilmax2016
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 2
Posty: 14
Rejestracja: 15 lip 2016, 12:59
Lokalizacja: Kluczbork

Artcam 2015 r2 pliki STL

#1

Post napisał: kamilmax2016 » 22 lip 2016, 11:50

Witam serdecznie
proszę o pomoc,
jak odpalić plik STL w artcamie 2015 r2 ?????

import i otwórz model nie działa - nie można załadować pliku.



Tagi:


lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1
Posty: 1526
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: Ziębice

#2

Post napisał: lajosz » 22 lip 2016, 13:46

Obrazek

ALBO



Obrazek


Autor tematu
kamilmax2016
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 2
Posty: 14
Rejestracja: 15 lip 2016, 12:59
Lokalizacja: Kluczbork

#3

Post napisał: kamilmax2016 » 22 lip 2016, 15:14

Dziękuję bardzo ;)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „ArtCAM”