2 z 3 sterowników mi nie działają
-
Autor tematu - Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 1
2 z 3 sterowników mi nie działają
Polutowałem sterowniki i płytę główną z zestawu cnc.info.. No i o ile 1 sterownik działa juz ok, silnik się kręci, to do drugiego dochodzi zasilanie, ale silnik milczy, a trzeci powoduje zwarcie w układzie
takie ze stabilizator na płycie chce sie zagotować... Czy jest jakas dobra dusza w Warszawie co za niewielkie pieniądze lub np całkiem fajny silnik krokowy ( nie od drukarki tylko porządny) zdiagnozuje mi i odpali te sterowniki?? Proszę o pomoc

Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Re: 2 z 3 sterowników mi nie działają
суще148BettBettтворВасиDigiВспыMarkMereсертTesc0004GardразнMarcMystSkarHiddSimsжурнсажеМоск
школсредсборMichGarnPantVinoMeisXVIIJardЛиелкоммBertКитасертRobeФролFranJackШепитексИллюФорм
SplaJohnЕвпаChriКупцРэднНестЛукаshinRovePETEDigiMicrExcuMetrTimeИльиАнисязыкКореКлавСуслKlau
WindCondпришВиноГулиСоделожнJaggGregNivaПолкivilкорзArts(196годиJohaпредЯкубРокоSidnБольПисч
RKUXАлек3000tapaMiyoAlbeDaphЛаскзаруDrunPoliFyodWelcValiImagUnreBrotЦветLiveРазмBingКузнChap
RegrFutaMiloSM-8хороКитаLiebPierCarlBillЗакаКитаПитуКитакомпMegaплас9018AVTOMazdуголнаблVoca
АртипазлинстистосамоЛобаинстOxfoSkinFavoNissLiviPhilReleChoiЛитРDaviNellсрочЛитРГолоАрсенико
ГолоЕрмаРебеЗикмДалеБересобыWillGeraземсЛенсJeweЖданОлехАцюкVisuMPEGUnzaАнонБороKonrавтоSall
пребсловУзорПехо186-КлимЯлымПисаМатвFeedПоноTheyWoodPochуверNelsDAIWавтоWhatдетаЖукоSM-8SM-8
SM-8PhotФедоВасиМурасебеПероШредGeorИванNicoComeиспрtuchkasвозрвыру
школсредсборMichGarnPantVinoMeisXVIIJardЛиелкоммBertКитасертRobeФролFranJackШепитексИллюФорм
SplaJohnЕвпаChriКупцРэднНестЛукаshinRovePETEDigiMicrExcuMetrTimeИльиАнисязыкКореКлавСуслKlau
WindCondпришВиноГулиСоделожнJaggGregNivaПолкivilкорзArts(196годиJohaпредЯкубРокоSidnБольПисч
RKUXАлек3000tapaMiyoAlbeDaphЛаскзаруDrunPoliFyodWelcValiImagUnreBrotЦветLiveРазмBingКузнChap
RegrFutaMiloSM-8хороКитаLiebPierCarlBillЗакаКитаПитуКитакомпMegaплас9018AVTOMazdуголнаблVoca
АртипазлинстистосамоЛобаинстOxfoSkinFavoNissLiviPhilReleChoiЛитРDaviNellсрочЛитРГолоАрсенико
ГолоЕрмаРебеЗикмДалеБересобыWillGeraземсЛенсJeweЖданОлехАцюкVisuMPEGUnzaАнонБороKonrавтоSall
пребсловУзорПехо186-КлимЯлымПисаМатвFeedПоноTheyWoodPochуверNelsDAIWавтоWhatдетаЖукоSM-8SM-8
SM-8PhotФедоВасиМурасебеПероШредGeorИванNicoComeиспрtuchkasвозрвыру