2 Tsb ?
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 4
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 5
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
no raczej wytrzyma solidny kawałek stali choć ja bym wiózł na tylnym siedzeniu na kocyku żeby nie zarysować i deszcz nie padał na nie ; ja przypadkowo kupiłem lożę co facet chciał na złom oddać chyba właśnie 2tsb to jest i przywiozłem je w bagażniku bmki
ps ok 100kg
zorganizuj sobie palete i wiez przypasaną na palecie tak bedzie full stabilnie i dodatkowa amortyzacja (przyczepki z takim lekkim ladunkiem lubią skakać)
ps ok 100kg
zorganizuj sobie palete i wiez przypasaną na palecie tak bedzie full stabilnie i dodatkowa amortyzacja (przyczepki z takim lekkim ladunkiem lubią skakać)
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 5
Witam ponownie , sorki za odkop ale co tam ja uwielbiam chodzic z wykrywaczem 
Ale do rzeczy wczoraj udało mi się moją "zabawkę" przytargać do nowej starej miejscówki hehe
Skorzystałem z rady kolegi i na przczepke dałem palete , żeby nie było zanim trafila na zdjecie z pierwszego posta wiozłem ją w polo kombi
otuloną i cacy ..
I w koncu chyba po 2 latach znajde czas dla "siebie" i "zabawki"
Bede informował na bierząco , pozdrawiam i dziękuje za uwage

Ale do rzeczy wczoraj udało mi się moją "zabawkę" przytargać do nowej starej miejscówki hehe
Skorzystałem z rady kolegi i na przczepke dałem palete , żeby nie było zanim trafila na zdjecie z pierwszego posta wiozłem ją w polo kombi

I w koncu chyba po 2 latach znajde czas dla "siebie" i "zabawki"
Bede informował na bierząco , pozdrawiam i dziękuje za uwage
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Re: 2 Tsb ?
Dodane 47 minuty 18 sekundy:
Dokladam pozostale fotki;tokarka zrobiona od podstaw wymieniono na nowe praktycznie wszystkie czesci nowa nawrotnica,sruby oraz mocowanie srub na lozykach,rozwiercona pinola konika na 3,wykonano szlif loza praktycznie wymienione jest wszystko na nowe tylko korpus pozostal stary.Na wszyskie czesci mam dokumetacje techniczna wykonana w biurze projektowym ZM Poreba w czasach swietnosci tych zakladow tj lata 90.Do tokarki posiadam sporo czesci zrobionych na zapas oraz polny komplet kol zmianowych do gitary 58 sztuk pozatym 3uchwyty zabieraki nowe lunety 3 sztuki oraz okolo 80 sztuk nozy wiertla.Tokarka prawdopodobnie na wiosne bedzie do sprzedania.
Dokladam pozostale fotki;tokarka zrobiona od podstaw wymieniono na nowe praktycznie wszystkie czesci nowa nawrotnica,sruby oraz mocowanie srub na lozykach,rozwiercona pinola konika na 3,wykonano szlif loza praktycznie wymienione jest wszystko na nowe tylko korpus pozostal stary.Na wszyskie czesci mam dokumetacje techniczna wykonana w biurze projektowym ZM Poreba w czasach swietnosci tych zakladow tj lata 90.Do tokarki posiadam sporo czesci zrobionych na zapas oraz polny komplet kol zmianowych do gitary 58 sztuk pozatym 3uchwyty zabieraki nowe lunety 3 sztuki oraz okolo 80 sztuk nozy wiertla.Tokarka prawdopodobnie na wiosne bedzie do sprzedania.
nowocjusz
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Re: 2 Tsb ?
Witam ponawiam pytanie o dokumentacje techniczną tokarki tpx Andrychów potrzebuje jakie były koła do gitary wielkość ilość zębów Z góry dziękuje