Zlecę przeniesienie projektu do inventora z pliku .stp


Autor tematu
tony485
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 2
Posty: 31
Rejestracja: 06 paź 2012, 21:19
Lokalizacja: bydgoszcz

Zlecę przeniesienie projektu do inventora z pliku .stp

#1

Post napisał: tony485 » 05 sie 2020, 21:45

Czy ktoś ma doświadczenie w oprogramowaniu inventor , zlecę przeniesienie projektu do inventora z pliku .stp . Proszę o podawanie kontaktu do siebie , jeśli jest ktoś zainteresowany , najlepiej numer telefonu .



Awatar użytkownika

Zienek
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 3354
Rejestracja: 13 gru 2008, 19:32
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Re: Zlecę przeniesienie projektu do inventora z pliku .stp

#2

Post napisał: Zienek » 06 sie 2020, 15:08

https://www.google.com/search?client=op ... 8&oe=UTF-8

A są jakieś krzaki przy "Zapisz jako" i wyborze formatu zapisywanego pliku jako STEP?


FTW
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 516
Rejestracja: 16 gru 2016, 10:44
Lokalizacja: śląsk

Re: Zlecę przeniesienie projektu do inventora z pliku .stp

#3

Post napisał: FTW » 06 sie 2020, 15:26

jak masz bajzel w programie, w którym zrobiony był model, to wadliwy będzie również step i jakakolwiek konwersja do innego formatu, a jak nie to powinno być ok


Autor tematu
tony485
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 2
Posty: 31
Rejestracja: 06 paź 2012, 21:19
Lokalizacja: bydgoszcz

Re: Zlecę przeniesienie projektu do inventora z pliku .stp

#4

Post napisał: tony485 » 06 sie 2020, 18:42

Potrzebuje żeby plik 3d był w inwentorze . Potrzebuję bardzo szczegółowych rysunków 2d po niemiecku z ramkami tolerancjami rodzajami spawów itp .Blachy gięcie rozłożone itp. Step. do rozszerzenia programu inventor . Jeśli się ktoś zdecyduje to szczegóły do obgadania . Dosyć pilne , wynagrodzenie do uzgodnienia . Proszę nie mylić model pliku step. jest , i ten plik step. trzeba przenieść do inventor .


piotrekm13
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 2
Rejestracja: 29 mar 2019, 19:56

Re: Zlecę przeniesienie projektu do inventora z pliku .stp

#5

Post napisał: piotrekm13 » 12 wrz 2020, 12:16

Jak aktualne to pisz na caddesign130@gmail.com

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Autodesk Software (Autocad, Inventor etc) ”