Zamiennik Autocada importujący *.step *.stp


Autor tematu
konradmax
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 1
Posty: 39
Rejestracja: 22 mar 2011, 16:19
Lokalizacja: Sztum

Zamiennik Autocada importujący *.step *.stp

#1

Post napisał: konradmax » 11 kwie 2019, 23:13

Szukam alternatywnego programowania(Tańszego) Autocada 3D importującego pliki *.step *.stp




Avalyah
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 959
Rejestracja: 29 lis 2015, 00:38
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Re: Zamiennik Autocada importujący *.step *.stp

#2

Post napisał: Avalyah » 11 kwie 2019, 23:17

Fusion360 i masz darmowo i solidnie.


Falina
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 14
Rejestracja: 15 cze 2018, 19:24
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Re: Zamiennik Autocada importujący *.step *.stp

#3

Post napisał: Falina » 23 kwie 2019, 16:03

Polecam ViaCAD Pro. Licencja jest wieczysta, dobry import i multum funkcji do modelowania.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólne dyskusje na temat oprogramowania CAD/CAM”