Zakup licencji mach 3

Dyskusje dotyczące najpopularniejszego programu sterującego maszynami CNC

Autor tematu
Edwin
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 1
Posty: 53
Rejestracja: 01 gru 2018, 20:27

Zakup licencji mach 3

#1

Post napisał: Edwin » 26 maja 2021, 20:24

Czy jest na forum ktoś, kto zajmuje się sprzedażą tego oprogramowania?
czy można liczyć na ustawieniach macha pod maszynę lub pomoc w doborze odpowiedniego sprzętu - laptopa, tabletu ...?




FTW
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 674
Rejestracja: 16 gru 2016, 10:44
Lokalizacja: śląsk

Re: Zakup licencji mach 3

#2

Post napisał: FTW » 26 maja 2021, 20:39

U producenta kupujesz bezpośrednio. A jak nie chcesz bawić się w paypale, to chyba CS-Lab ma to w ofercie - Ci od CSMIO.

Awatar użytkownika

adam Fx
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 5429
Rejestracja: 04 lip 2004, 16:03
Lokalizacja: Gliwice

Re: Zakup licencji mach 3

#3

Post napisał: adam Fx » 26 maja 2021, 21:26

Edwin pisze:Czy jest na forum ktoś, kto zajmuje się sprzedażą tego oprogramowania?
:) masz pod nosem u sponsora forum https://www.ebmia.pl/oprogramowanie-cnc ... ratis.html
sorki za wszystkie błędy ... (dyslektyk) :?
Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mach 2 / 3 / 4 (ArtSoft software)”