YAMAHA -DXF

Tutaj prosze umieszczać rysunki, kody i inne prace, które można wykonać na maszynie CNC
Awatar użytkownika

Autor tematu
robal43
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 3
Posty: 707
Rejestracja: 05 cze 2007, 10:49
Lokalizacja: Rzeszów
Kontakt:

YAMAHA -DXF

#1

Post napisał: robal43 » 18 maja 2013, 04:30

Logo wykonane ręcznie w programie Lantek Expert

wym. 500mm x250mm
dł. szer.
Załączniki
Yamaha 2.rar
(5.59 KiB) Pobrany 324 razy
ya (Kopiowanie).JPG
ya (Kopiowanie).JPG (30.62 KiB) Przejrzano 1834 razy


Plotery plazmowe..
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic

Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys

Tagi:


lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1241
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: tymczasowo ...Kraków

#2

Post napisał: lajosz » 19 maja 2013, 00:41

Oryginalne Logo Yamaha ściągnięte z netu (kilka minut szukania) w formacie DXF (polilinia).

Obrazek

Awatar użytkownika

Autor tematu
robal43
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 3
Posty: 707
Rejestracja: 05 cze 2007, 10:49
Lokalizacja: Rzeszów
Kontakt:

#3

Post napisał: robal43 » 20 maja 2013, 07:15

lajosz, Lepiej zassać z neta jak samemu zrobić :)
Plotery plazmowe..
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic

Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys


lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2
Posty: 1241
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: tymczasowo ...Kraków

#4

Post napisał: lajosz » 20 maja 2013, 10:33

@robal43

Uważam, że po prostu nie ma sensu odkrywać ameryki na nowo.
Jeśli ktoś już kiedyś to zrobił, to po co powielać ?

Jednak zapewniam, że spokojnie jestem w stanie narysować dowolne logo :)

Awatar użytkownika

Autor tematu
robal43
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 3
Posty: 707
Rejestracja: 05 cze 2007, 10:49
Lokalizacja: Rzeszów
Kontakt:

#5

Post napisał: robal43 » 21 maja 2013, 07:10

lajosz, Człowieku jaki ty masz problem ?? bo nie kumam ! żadne powielanie ! nawet nie szukałem czy taki wektor istnieje :cool: :roll:
Plotery plazmowe..
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic

Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „DXF, NC, HPGL, itp”