wiosenne porządki w regulaminie forum?
-
- Posty w temacie: 2
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 6
Ja pisalem tylko o ew. likwidacji dzialu gielda, nie kombinuj...IMPULS3 pisze:No, i połowę działów tego forum,oprawcafotografii pisze:A najlepiej zlikwidowac gielde w cholere - jest
od groma serwisow handlowych - do wyboru do koloru......
Sprawe zalatwilby odpowiedni regulamin i odpowiedni automat -
ogloszenia wylacznie z aktywnym linkiem do allegro, bez mozliwosci
komentowania. Konczy sie aukcja na allegro - po tygodniu ogloszenie
wylatuje w kosmos. I po dyskusjach nie na temat.
q
-
- Posty w temacie: 4
kris123 pisze:Człowieku, przyglądnij się sobie, co piszesz i w jakim dziale,
Czyli że jak mam o coś zapytać a dział giełda do tego nie służy to powinienem założyć nowy temat w innym dziale i byłoby ok tak?
Wiesz, na tym forum jest dwa typy ludzi, jedni piszą nie mając pretensji do innych że także piszą a drudzy to prawie nie piszą a mają pretensje do innych że piszą. Ty jesteś w tej drugiej grupie a dodatkowo marzy Ci sie rządzenie czyimś forum. Nie rozumiem jednego, właściciel forum jest poza tymi głupotami by tu pajacować natomiast jest spora grupa tych co mają swoją wizje tego forum. Ot ciekawe.

-
- Posty w temacie: 1
elektroda kilka lat temu była skarbnicą wiedzy i pomocy tech. w tej chwili szybciej wybrałbym Koreę.
Cnc forum jest ok, czasami zdarzają się niepotrzebne debaty, kłótnie z innym użytkownikami (mi też nieraz i dumny z tego nie jestem
). Jest dobrze, dyktator nie potrzebny, forum tworzą ludzie jak się dogadać nie będą potrafili to i moderatorzy, restrykcje nie pomogą.

Cnc forum jest ok, czasami zdarzają się niepotrzebne debaty, kłótnie z innym użytkownikami (mi też nieraz i dumny z tego nie jestem

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
może to nie zupełnie regulamin ale dlaczego przy zgłaszaniu postu np.: ukrytej reklamy, etc... nie można napisać krótkiej notki dla moda - admina??? można to dodać???
Adam - podobno czasem i spawacz...
Jestem przedstawicielem chaosu.
I wiesz, co jest najważniejsze w chaosie?
Jest sprawiedliwy...- Joker
Jestem przedstawicielem chaosu.
I wiesz, co jest najważniejsze w chaosie?
Jest sprawiedliwy...- Joker