Volumill w ZW3D!

Moduł Volumill w ZW3D

ZWCAD

Autor tematu
krzycho102
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2
Posty: 52
Rejestracja: 12 lip 2012, 15:37
Lokalizacja: Mazowieckie

Volumill w ZW3D!

#1

Post napisał: krzycho102 » 11 cze 2018, 15:33

Witam kolegów z forum. Natknąłem się na dość ciekawą informację odnośnie ZW3D. W nowej wersji zostanie dodany dodatek Volumill w programie. Dla osób nie w temacie - jest to dodatek do frezowania szybkościowego (HSM). Narazie jest filmik tylko z 2x . Dzwoniłem do wsparcia technicznego, docelowo ma być także 3x. Chyba będę miał dobry powód, żeby namówić szefa na aktualizacje;] :twisted:




Maciej Kalewski
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 13
Rejestracja: 27 lip 2017, 10:55
Lokalizacja: Poznań

Re: Volumill w ZW3D!

#2

Post napisał: Maciej Kalewski » 13 cze 2018, 15:47

Jak ładnie ścieżki się układaja i definicja tez nie wyglada na trudna. Trzeba bedzie obserwowac!


Autor tematu
krzycho102
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 2
Posty: 52
Rejestracja: 12 lip 2012, 15:37
Lokalizacja: Mazowieckie

Re: Volumill w ZW3D!

#3

Post napisał: krzycho102 » 26 wrz 2018, 10:43

Panie i Panowie! Kolejne informacje o Volumill. Tym razem film z Volumilla w 3 osiach. Okazuje się także, ze będzie moduł technologi! Warto sie zapoznać:.

Awatar użytkownika

witbike
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 197
Rejestracja: 03 mar 2015, 20:50
Lokalizacja: Wyszków

Re: Volumill w ZW3D!

#4

Post napisał: witbike » 20 sty 2019, 09:51

Ktoś już miał z tym styczność? Chciałem sobie dokupić, ale Volumill kosztuje aż 10 tysięcy. Ścieżki rzeczywiście wyglądają bardzo fajnie. Warto?

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „ZW3D / ZWCAD”