Mam problem z wrzecionem ELTE 2,2 kW 24000 obrotów. Mam dwa wrzeciona (stare i nowe). W nowym zerwał mi się gwint do nakręcania tuleji. Poprosiłem znajomą firmę o przełożenie ze starego wrzeciona elementów żeby można było pracować. Niestety wrzeciono po skręceniu wyje (wygląda to na górne łożyska) mimo że zostały przełożone te z nowego. Czy to może być kwestia za mocnego dokręcenia? Nie znam żadnej firmy w Warszawie lub okolicy, która mogłaby pomóc. Może ktoś z Was zna takową i mnie skieruje? Jak zawsze liczy się czas... stoimy z pracą
ELTE 2,2kW 24000
prośba o poradę
-
mcieq
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

- Posty w temacie: 1
ELTE 2,2kW 24000
Dzień dobry
Mam problem z wrzecionem ELTE 2,2 kW 24000 obrotów. Mam dwa wrzeciona (stare i nowe). W nowym zerwał mi się gwint do nakręcania tuleji. Poprosiłem znajomą firmę o przełożenie ze starego wrzeciona elementów żeby można było pracować. Niestety wrzeciono po skręceniu wyje (wygląda to na górne łożyska) mimo że zostały przełożone te z nowego. Czy to może być kwestia za mocnego dokręcenia? Nie znam żadnej firmy w Warszawie lub okolicy, która mogłaby pomóc. Może ktoś z Was zna takową i mnie skieruje? Jak zawsze liczy się czas... stoimy z pracą
-
biuro.fumak
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

Re: ELTE 2,2kW 24000
Dzień dobry
Możemy pomóc w rozwiązaniu problemu. .......
Możemy pomóc w rozwiązaniu problemu. .......
Ostatnio zmieniony 05 gru 2024, 14:55 przez WZÓR, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Pkt.24 Regulamin Forum
Powód: Pkt.24 Regulamin Forum
-
WZÓR
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
Re: ELTE 2,2kW 24000
Reklamowanie swoich usług komercyjnych w treści postów jest zabronione ( patrz: regulamin Forum pkt. 24 )
P.s.
Jak chcesz pomóc , pisz wiadomość na PW
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki