Wszystkie osoby zainteresowane kwestią zasilania urządzeń laserowych gazami technicznymi zapraszam na nasze stoisko w trakcie najblizsej edycji salonu Mach Tool podczas targów ITM w Poznaniu.
Do zobaczenia na stanowisku 27A, hala 5 - tam gdzie przecinarki laserowe.
Messer Polska Sp. z o.o.
Zaproszenie na ITM/Mach Tool
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: Zaproszenie na ITM/Mach Tool
Dodam datę, bo tak zapraszać nie podając terminu spotkania nie wypada.
Dostałem przed chwilą mejla z tematem: "Odwiedź KIMLA na ITM Polska - 4-7.06.2013, Poznań" - to bardzo miłe, że MTP wie kogo lubię.

Dostałem przed chwilą mejla z tematem: "Odwiedź KIMLA na ITM Polska - 4-7.06.2013, Poznań" - to bardzo miłe, że MTP wie kogo lubię.

zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
ITM 2013 już za nami.
Dziękujemy wszystkim osobom, z którymi przedstawiciele naszej firmy mogi spotykać się i rozmawiać w trakcie salonu Mach Tool.
Kolejną okazją do takich spotkań i rzeczowej dyskusji będzie nowa impreza targowa: LASERexpo w Sosnowcu.
Targi będą się odbywały w termiinie 1 - 3 października 2013 na terenie EXPO Silesia w Sosnowcu.
Serdecznie zapraszam do odwiedzenia tego wydarzenia, bo jestem przekonany, że będzie to event, jakiego jeszcze w Polsce nie było.
Więcej w temacie LASERexpo: http://www.exposilesia.pl/laserexpo/pl/
Dziękujemy wszystkim osobom, z którymi przedstawiciele naszej firmy mogi spotykać się i rozmawiać w trakcie salonu Mach Tool.
Kolejną okazją do takich spotkań i rzeczowej dyskusji będzie nowa impreza targowa: LASERexpo w Sosnowcu.
Targi będą się odbywały w termiinie 1 - 3 października 2013 na terenie EXPO Silesia w Sosnowcu.
Serdecznie zapraszam do odwiedzenia tego wydarzenia, bo jestem przekonany, że będzie to event, jakiego jeszcze w Polsce nie było.
Więcej w temacie LASERexpo: http://www.exposilesia.pl/laserexpo/pl/
Megalas(R)
Messer Gazy Laserowe
Messer Gazy Laserowe