Nie mam nawet cienia podejrzenia.komar190 pisze: nikt tu nawet nie ma cienia podejrzenia o jakiego producenta chodzi.
Znam tylko jednego producenta w Polsce z własnym softem. Z Warszawy.
Jak dostajesz prywatną wiadomość to na górze strony jest info.komar190 pisze:Tak z ciekawości pytam, jak dostajesz prywatną wiadomość tu na forum to masz jakiś sygnał czy moze kogut zapieje czy cokolwiek? Ja nie mam nic, nie wiem czy ktoś do mnie pisze.
a tak tylko z ciekawości pytam. Co robisz z tym przesłanym przez Seron plikiem? Wczytujesz go od razu do maszyny czy jeszcze modyfikujesz coś, ew. sprawdzasz poprawność itp?lenkoinvest pisze:Zobacz kółko w powiększeniu jak wygląda...
Tak, płacą mi i liczę na rabaty a tak w ogóle to kupuję maszyny co 5min więc muszę obczajać wszystkie tematy żeby mi rabaty nie przepadały. To się robi żałosne.lenkoinvest pisze:Zobacz kółko w powiększeniu jak wygląda i przestań bronić anonimowo producenta maszyny bo to robi się niesmaczne. Płaci Ci za to czy liczysz na rabat przy następnej maszynie za obserwacje opinii na ich temat? Serona atakujesz za udostępnianie pliku jak mi pomaga, zresztą zaskakująca jest chęć udowodnienia, że to mój błąd, a nie softu producenta który szarpie maszyną we wszystkie strony jak pralki sprzed 20 lat![]()
Jesteś jakimś utajonum moderatorem forum że jesteś non stop zalogowany. Z tymi powiadomieniami na maila to wnioskuję ze w jakiś zarobkowy sposób jesteś związany z forum bo jak dla mnie to już jest traktowanie tego na poważnie. Ja na mailach mam zapytania od klientów bo z tego żyje, a nie powiadomienia z wypowiedzi na forum.Zaremba pisze: Jak dostajesz prywatną wiadomość to na górze strony jest info.
Wystarczy widzieć odrobinę więcej niż koniec własnego nosa i nie ma z tym żadnego problemu.